AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA: Ultimul mesaj publicat de Malaysia Airlines înainte de prăbuşirea avionului MH17

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. O aeronavă care aparţinea companiei aeriene Malaysia Airlines, cu 295 de persoane la bord, s-a prăbuşit pe teritoriul Ucrainei, în zona oraşului separatist prorus Doneţk.

18 iul. 2014, 07:16
AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA: Ultimul mesaj publicat de Malaysia Airlines înainte de prăbuşirea avionului MH17

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Înainte de prăbuşire, compania de zbor a postat un mesaj pe Tweeter în  care anunţa faptul că a pierdut contactul cu avionul.

Compania Malaysia Airlines a postat pe contul său de Tweeter un mesaj în care anunţa faptul că a pierdut contactul cu avionul MH17, cu 295 de oameni la bord, prăbuşit joi, în jurul orei 17.00.

„Malaysia Airlines a pierdut contactul cu zborul MH17, de la Amsterdam. Ultima poziţie detectată este în spaţiul aerian al Ucrainei. Vom reveni cu amănunte”, sună anunţul făcut de companie, potrivit Libertatea.ro.

Un avion de pasageri Boeing 777, zborul MH17, aparţinând companiei Malaysian Airlines, s-a prăbuşit la graniţa Rusiei cu Ucraina. 298 de oameni au murit în urma accidentului. Avionul s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Doneţk şi efectua o cursă Amsterdam – Kuala Lumpur.