AVION DOBORÂT UCRAINA: Reuniune de urgenţă a Consiliului permanent al OSCE

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) a anunţat vineri organizarea unei reuniuni de urgenţă a Consiliului său permanent la ora 10.30 GMT la Viena, în legătură cu tragedia aviatică de joi din estul Ucrainei, unde un avion al companiei Malaysian Airlines s-a prăbuşit cu aproape 300 de persoane la bord în apropiere de oraşul Doneţk.

18 iul. 2014, 09:38
AVION DOBORÂT UCRAINA: Reuniune de urgenţă a Consiliului permanent al OSCE

„O reuniune a Consiliului permanent al OSCE va avea loc astăzi (vineri) la Viena, la ora locală 12.30 (10.30 GMT) în legătură cu tragedia zborului MH17 al Malaysian Airlines în estul Ucrainei„, a precizat organizaţia într-un comunicat preluat de AFP, informează Agerpres.

Vezi şi: UN ROMÂN se afla în AVIONUL DOBORÂT în Ucraina

OSCE dispune de o misiune specială de observare în Ucraina din luna martie. Anterior, organizaţia a anunţat că separatiştii proruşi sunt de acord să permită accesul anchetatorilor internaţionali în zona din estul Ucrainei unde s-a prăbuşit avionul de linie malaezian.

Citeşte şi: AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Ambasadorul Ucrainei în România: Avionul a fost doborât de TERORIŞTI cu ARME RUSEŞTI