Avion în flăcări la aterizare, a fost panică mare în SUA VIDEO

Alerta pe aeroport. Un avion a luat foc imediat dupa aterizare. Echipajele de pompieri au stins imediat flăcările și niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost rănit.

11 iul. 2022, 21:43

În înregistrările video apărute în mediul online se vede cum flăcările au apărut în apropierea pneurilor mașinii, în timp ce nori de fum se ridicau spre partea din spate, în timpul aterizării pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta.

Un nou accident foarte grav. Plan roşu de intervenţie la Vaslui, 4 morţi şi 8 răniţi
„Zborul Spirit 383 de la Tampa la Atlanta a aterizat în siguranță după ce una dintre frâne s-a supraîncălzit. Aeronava a fost escortată până la poarta de îmbarcare, unde oaspeții au debarcat în siguranță, fără a fi răniți. Mulțumim primilor respondenți pentru că s-au întâlnit imediat cu aeronava, care va fi suspendată temporar din serviciu pentru întreținere”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Numai luna trecută, tot în Statele Unite, trei persoane au fost rănite într-un avion al companiei Red Air care a luat foc după ce a aterizat la Miami. Administrația Federală a Aviației a stabilit că și în acel caz trenul de aterizare s-a supraîncălzit.

Cum arată compartimentele secrete din avion în care au acces doar piloţii şi stewardesele. „Unii pasageri cred că sunt WC-uri şi încearcă să le deschidă”