Avion oprit la sol, în Suceava. Cum s-a răzbunat un pasager fără certificat verde, căruia i-a fost refuzată îmbarcarea!

Un bărbat care nu avea certificatul verde și căruia i-a fost refuzată îmbarcarea în avion a sunat, miercuri, la 112 și a spus că în aeronava care urma să plece de pe Aeroportul Suceava către Dortmund ar fi un bagaj suspect. Avionul a fost reţinut la sol!

29 sept. 2021, 16:52
Avion oprit la sol, în Suceava. Cum s-a răzbunat un pasager fără certificat verde, căruia i-a fost refuzată îmbarcarea!

Avion oprit la sol, în Suceava. Un bărbat care nu avea certificat verde şi căruia i-a fost refuzată îmbarcarea în avion a găsit o cale şocantă să se răzbune. Acesta a anunţat la 112 că este un bagaj suspect în aeronavă, aşa că zborul a fost oprit.

Avion oprit la sol, în Suceava

La 112 a fost primit un apel telefonic care anunța că la bordul cursei aeriene Suceava -Dortmund este un bagaj periculos. Bărbatului i s-a refuzat îmbarcarea, după ce nu a putut prezenta un test COVID. Nu avea nici certificat verde care să ateste că a fost vaccinat. Supărat că nu a fost lăsat să se îmbarce în avion, acesta a sunat la 112 și a anunțat că în aeronavă ar fi un bagaj suspect, anunţă Ştiri din Bucovina.

Avion de mici dimensiuni, aterizat forţat pe un câmp din judeţul Prahova

Autorităţile aeroportului au alertat SRI, structurile de securitate şi ISU. Aeronava se afla la sol. Se pare că apelul s-a efectuat de la bordul avionului. Între timp, persoana care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile de pe Aeroportul Suceava a fost identificată. Individul ar fi vrut să câştige timp ca să-şi facă un test şi pentru asta a sunat la 112 şi a anunţat că la bordul aeronavei ar exista un pachet suspect. Chiar şi aşa, aeronava a decolat conform programului, la 9:55. În avion erau 141 de pasageri.