Avion plin cu români, lovit de fulger. Pasagerii au suferit atacuri de panică

90 de români au tras o sperietură soră cu moartea după ce avionul care urma să-i transporte de la Roma la Suceava a fost lovit de un fulger. Mai mulţi pasageri au făcut atacuri de panică şi a fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale.

05 ian. 2021, 11:38
Avion plin cu români, lovit de fulger. Pasagerii au suferit atacuri de panică
Sursa FOTO: Pixabay

Avion plin cu români lovit de fulger. 90 de pasageri ai cursei Roma-Suceava au trăit o experienţă terifiantă. Avionul în care se aflau a intrat într-un nor de furtună şi a fost lovit puternic de un fulger, informează Antena 3.

Avion plin cu români lovit de fulger

Avionul cu români care se întorceau acasă a decolat de pe aeroportul G. B. Pastine din Ciampino pe 2 ianuarie, în jurul orelor 15.30, cu destinaţia Suceava. La scurt timp, aeronava companiei Wizz Air a intrat într-o zonă cu turbulenţe. În momentul în care avionul a fost lovit de fulger, pasagerii au auzit un zgomot de intensitate ridicată şi au simţit o zdruncinătură puternică.

Citeste si Maserati transformat în dric. Cum sunt duşi la groapă milionarii

Imediat, căpitanul a anunţat turnul de control şi a luat decizia de a întoarce avionul la sol, pentru verificări suplimentare, anuţă ştiridiaspora.ro, care citează ilmamilio.it.

Pasagerii au suferit atacuri de panică

Înainte de a fi mutaţi într-o altă aeronavă care să-i aducă la destinaţie, pasagerii româniau fost consultaţi de personalul medical. Mulţi dintre ei suferiseră atacuri de panică.

Cea de-a doua aeronavă în care s-au îmbarcat pasagerii i-a adus în siguranţă pe aeroportul din Suceava.

Incident similar cu o aeronavă TAROM

În urmă cu aproximativ un an, un incident similar s-a petrecut cu o aeronavă TAROM. Un avion Boeing 737 al companiei TAROM, care efectua un zbor pe ruta București – Beirut, a fost lovit de fulger în timp ce ateriza pe aeroportul din capitala Libanului.

Citeste si Tren de călători, deraiat pe Valea Oltului din cauza scurgerilor de pe versanţi

Zborul de întoarcere cu același avion a fost anulat, până când aeronava a fost inspectată tehnic. Pentru că nu a fost descoperită nicio problemă cauzată de acest incident, avionul a decolat, totuși, înapoi spre București.