AVION PRĂBUŞIT ÎN FRANŢA. PRIMELE IMAGINI oficiale de la sol cu locul tragediei aviatice VIDEO

AVION PRĂBUŞIT FRANŢA. O tragedie cumplită a zguduit, marţi, Europa. Un avion cu 150 de oameni la bord s-a prăbuşit în sudul Franţei. Printre victime sunt şi zeci de copii. Aeronava zbura de la Barcelona spre Dusseldorf. Ministerul de Interne francez a publicat primele imagini oficiale de la sol, de la locul tragediei.  

27 mart. 2015, 11:34
AVION PRĂBUŞIT ÎN FRANŢA. PRIMELE IMAGINI oficiale de la sol cu locul tragediei aviatice VIDEO

Ministerul de Interne din Franţa a publicat primele imagini oficiale de la sol, de la locul prăbuşirii aeronavei Airbus A-320, a companiei Germanwings. În imagini se poate vedea aeronava distrusă de impactul cu muntele şi echipele de căutare, care se deplasează printre resturile aeronavei în căutarea victimelor accidentului şi a unor indicii care să ajute în ancheta privind prăbuşirea.

Aeronava, veche de 24 de ani, s-a dezintegrat total după ce s-a lovit de un masiv muntos şi a căzut într-o zonă greu accesibilă. „S-a auzit un zgomot puternic, la ora 10.30 dimineaţa. Oamenii au crezut că e vorba despre o avalanşă, dar zgomotul a fost atât de puternic încât toată lumea a ieşit afară”, spune jurnalistul Valentin Doyen.

Unul dintre conducătorii echipelor de intervenţie de la locul tragediei a declarat că avionul s-a rupt în mai multe bucăţi şi că resturile epavei sunt împrăştiate pe suprafaţa unui hectar. Acesta a apreciat că va dura câteva zile până când vor fi recuperate toate cadavrele. În plus, misiunea echipelor de intervenţie este îngreunată deoarece zona este una instabilă, cu pante foarte abrupte şi periculoase.

150 de persoane au murit, marţi, după prăbuşirea zborului 4U9525 în Alpii francezi. La bordul aeronavei s-ar fi aflat şi doi copii mici, dar şi 16 elevi şi două profesoare de la o şcoală din apropiere de Dusseldorf.

AVION PRĂBUŞIT în FRANŢA: Cele mai GRAVE accidente aviatice din ultimii zece ani în Europa

Avionul zbura pe ruta Barcelona – Dusseldorf şi s-a prăbuşit la aproximativ o oră de la decolare.

AVION PRĂBUŞIT FRANŢA. ULTIMELE CUVINTE ale piloţilor cursei 4U9525, înainte de TRAGEDIE