AVION PRĂBUŞIT în Marea Neagră. Nu există supravieţuitori. Ce au descoperit echipele de căutare

Publicat: Duminică, 25 Decembrie 2016 08:26 // Actualizat: Duminică, 25 Decembrie 2016 13:30 // Sursa: romaniatv.net

Un avion militar rusesc s-a prăbuşit, duminică, în Marea Neagră. La bord se aflau 92 de persoane, militari, artişti şi jurnalişti. Aeronava dispăruse brusc de pe radare, iar autorităţile ruse au confirmat prăbuşirea. Resturi ale aeronavei au fost găsite la câţiva kilometri de ţărm, iar mai multe bagaje au fost aduse de valuri pe plajă. Nu există supravieţuitori, iar echipele de căutare au găsit deja mai multe cadavre.

UPDATE: Ministerul rus al Apărării a confirmat că nu există supraviețuitori ai tragediei aviatice; Putin a decretat doliu naţional luni, 26 decembrie.

''Zona catastrofei avionului Tu-154 a fost determinată. Nu există indicii privind existența unor supraviețuitori'', a indicat ministerul într-un comunicat. Până la această oră au fost găsite doar patru cadavre.

UPDATE: Deşi iniţial s-a spus că 50 de membri ai Ansamblului Alexandrov se aflau la bordul aeronavei, informaţii oficiale arată că grupul era format din 64 de oameni.

UPDATE: Echipele de căutare au recuperat câteva cadavre. Primul a fost găsit la 6 kilometri de ţărm. Bucăţile din aeronava prăbuşită sunt împrăştiate pe o rază de 1,5 kilometri. De asemenea, au fost găsite documente ale unui jurnalist de la postul rus Channel One.

Din primele informaţii rezultă că avionul prăbuşit se îndrepta spre Siria. Avionul decolase de la Soci cu 20 de minute înainte să dispară de pe radar.

În prezent au loc operaţiuni de căutare, în care sunt implicate şapte ambarcaţiuni militare şi mai multe elicoptere care survolează zona în care aeronava a dispărut de pe radar. Mai multe resturi ale aeronavei au fot găsite la 1,5 kilometri de ţărm, unde apa are o adâncime de 50-70 de metri, potrivit Ministerului rus al Apărării. De asemenea, bunuri personale ale pasagerilor ar fi fost găsite pe coasta oraşului Soci.

Ministerul Apărării a confirmat că la bord se aflau 84 de pasgeri şi 8 membri ai echipajului. Printre cei 84 de pasageri care se îndreptau spre o bază militară rusească din Latakia. La bord se aflau şi 9 jurnalişti, câte trei de la Zvezda TV, Channel One şi NTV, dar şi 50 de muzicieni din Ansamblul Alexandrov al Armatei ruse.

AVION PRĂBUŞIT în Marea Neagră. A scăpat de moarte după ce a anulat plecarea în ultimul moment. Ce l-a salvat

Autorităţile ruse au demarat deja o anchetă, prima ipoteză fiind aplicarea defectuoasă a regulilor de securitate şi pregătire a zborului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
avion militar avion prăbuşit Marea Neagră Rusia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 dec 09:51
Răspunde | Votează email 0 email
Svea Rike
Imbecilii care se cred jurnalisti pun o foto cu Tarom. Asta arata superficialitate totala si indiferenta, lipsa de respect pentru cititori.
25 dec 18:55
Răspunde | Votează email 0 email
!!!
Ati pus o poză cu avion Tarom. Să le fie iertate păcatele celor decedaţi
1
EUR
4.8737
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H