Avion prăbuşit la Dubai în timpul aterizării. La bord se aflau 275 de pasageri VIDEO

Aeronava companiei Emirates s-a prăbuşit în timpul aterizării pe pista aeroportului internațional din Dubai, cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite.

RomaniaTV.net
03 aug. 2016, 10:17
Avion prăbuşit la Dubai în timpul aterizării. La bord se aflau 275 de pasageri VIDEO

UPDATE: Un pompier a murit în explozia produsă în timp ce încerca să stingă avionul de pasageri care a aterizat forţat, miercuri, pe Aeroportul internaţional din Dubai, anunţă autorităţile din Emiratele Arabe Unite, citate de CNN.

Directorul companiei aeriene Emirates, Ahmed bin Saeed Al Maktoum, a declarat miercuri după-amiază că un pompier a murit în timp ce încerca să stingă avionul.

„Îi aducem omagiu pompierului care şi-a pierdut viaţa în timp ce lupta cu flăcările. Le mulţumim tuturor echipajelor care au intervenit la acest accident”, a precizat Al-Maktoum.

Zece persoane sunt spitalizate în urma accidentului aerian.

Informatia provine de la biroul de presa al guvernului din Emiratele Arabe Unite (EAU) care a publicat-o pe contul sau de Twitter.

Potrivit BBC News, toti pasagerii au fost evacuati in siguranta. Imaginile distribuite pe retelele de socializare arata un nor gros de fum care se ridica din zona superioara a aeronavei, care a luat foc dupa impactul cu pista.

Toate operaţiunile ce urmau să se desfăşoare pe aeroportul din Dubai au fost suspendate în urma accidentului.

Din primele informatii, la bordul aeronavei s-ar fi aflat 275 de pasageri, plus membrii echipajului. Toti au fost scosi din avion prin una dintre iesirile de siguranta.

Avionul s-a prăbușit în timpul manevrelor de aterizare. Potrivit informaţiilor de la această oră, nicio persoană nu a fost rănită.

Imaginile distribuite pe reţelele de socializare arată un nor gros de fum care se ridică din zona superioară a aeronavei, care a luat foc după impactul cu pista. Toţi pasagerii au fost evacuaţi la timp.

Avionul decolase cu doar câteva ore înainte din India.