Avion prăbuşit pe un câmp. Nu s-a găsit echipajul, ar putea fi folosit la transportul migranţilor

Un avion ușor a fost găsit avariat pe un câmp din estul Slovaciei, de către un fermier, la sfârşitul săptămânii trecute, însă fără să existe nicio urmă a echipajului, a relatat TV Markiza, citată marţi de dpa.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 10:12
Avion prăbuşit pe un câmp. Nu s-a găsit echipajul, ar putea fi folosit la transportul migranţilor

Poliţia a confirmat descoperirea în apropierea orăşelului Vranov nad Toplou, dar nu a dorit să ofere niciun detaliu asupra anchetei în curs de desfăşurare luni.

Mass-media presupune că aparatul s-a prăbuşit de la o mică altitudine sau s-a deteriorat în urma unei aterizări de urgenţă eşuate.

 

Pilotul şi un posibil pasager al avionului cu două locuri ar fi fugit pentru a nu fi prinşi de poliţie, potrivit speculaţiilor media.

În ultimii ani, avioane uşoare ce transportau ţigări şi alte mărfuri de contrabandă din Ucraina au aterizat în zona de frontieră de mai multe ori.

Ocazional, migranţi au fost de asemenea aduşi ilegal peste frontieră în acest mod. Un incident similar a avut loc acum cinci ani. Pilotul a efectuat o aterizare în timpul căreia avionul s-a prăbuşit. El a supravieţuit fără răni serioase şi apoi a fugit de la locul accidentului.


loading...