AVION PRĂBUŞIT UCRAINA: O treime din pasagerii zborului MH 17 mergeau la o conferinţă despre SIDA

AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Mai mulţi pasageri aflaţi în avionul prăbuşit joi în Ucraina mergeau către Australia, pentru a participa la o conferinţă despre SIDA (UNAIDS). Informaţia a fost furnizată de Michael Sidibe, directorul UNAIDS.

18 iul. 2014, 07:08
AVION PRĂBUŞIT UCRAINA: O treime din pasagerii zborului MH 17 mergeau la o conferinţă despre SIDA

AVION DOBORÂT UCRAINA. Mulţi dintre pasagerii aflaţi la bordul avionului companiei Malaysia Airlines care s-a prăbuşit joi în estul Ucrainei se îndreptau spre Conferinţa mondială asupra SIDA care se deschide în acest weekend la Melbourne (Australia).

„Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă spre familiile celor care au dispărut tragic la bordul zborului MH17. Mulţi pasageri veneau la Conferinţa AIDSD2014 care va avea loc aici, la Melbourne”, a scris pe contul său de Twitter, Michel Sidibe, directorul UNAIDS, programul Naţiunilor Unite privind HIV/SIDA.

Un avion Boeing 777, al companiilor aeriene din Malaysia, s-a prăbușit în regiunea Donbas din Ucraina, unde se duc lupte între separatişti şi armata ucraineană, anunță Interfax. Deocamdată nu se cunosc motivele exacte ale catastrofei aviatice. La bord se aflau 282 de pasageri şi 15 membri ai echipajului. Avionul se deplasa pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur. Potrivit unei surse citate de Interfax, avionul ar fi fost doborât la o altitudine de 10 km, deşi informaţia nu e confirmată. Compania Malaysia Airlines confirmă faptul că a pierdut contactul cu avionul. Nu există niciun supravieţuitor.

Blestemul Malaysia Airlines loveşte din nou IMAGINI HORROR de la locul prăbuşirii zborului MH 17

Agenţia de presă Reuters raporta, joi, că avionul de linie din Malaezia, prăbuşit în Ucraina, a fost „doborât” de către militanți proruşi.

Imagini cu bucăţi din Boeing-ul 777 al Malaysian Airlines, prăbușit în regiunea Donbas, din Ucraina, au apărut pe internet la scurt timp după accident,. De asemenea, un martor a surprins momentul impactului cu solul.