Un steward din avionul MH 17 a murit pentru că a făcut schimb de tură. Soţia lui a scăpat aşa de zborul MH 370

AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Un membru al echipajului zborului MH 17 a murit pentru că a făcut schimb cu un coleg cu puţin timp înainte de decolare. Sanjid Singh avea 41 de ani şi se număra printre însoţitorii de zbor. Lista cu membrii echipajului a fost făcută publică şi arată că toţi erau din Malaezia. Aceştia aveau vârste cuprinse între 27 şi 54 de ani.

RomaniaTV.net
18 iul. 2014, 08:13

AVION DOBORÂT UCRAINA. Sanjid Singh nu trebuia să se afle în avionul Boeing 777 prăbuşit în Ucraina, însă a făcut schimb cu puţin timp înainte de decolare cu un alt coleg, deoarece voia să ajungă mai repede acasă.
Ironia sorţii face ca soţia sa să fi fentat moartea în martie, când tot un schimb de tură a făcut să nu se mai afle la bordul avionului MH 370, dispărut în Oceanul Indian.

VEZI ULTIMELE IMAGINI surprinse la BORDUL aeronavei prăbuşite VIDEO

AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Tatăl însoţitorului de zbor era nerăbdător să-şi vadă mezinul, dar acum este împietrit de durere: „Mereu ne suna înainte să plece în cursă. Soţia lui trebuia să fie în cursa MH 370, dar a făcut schimb cu o colegă în ultimul moment. Iar acum Sanjid a murit aşa…”, spune bărbatul de 71 de ani.

VEZI ŞI Avionul Boeing 777 PRĂBUŞIT în Ucraina: Un martor a surprins momentul impactului cu solul VIDEO

CATASTROFĂ AERIANĂ UCRAINA. O listă cu cei 15 membri ai echipajului de la bordul MH 17 a fost făcută publică pe Instagram. Aceştia aveau vârste cuprinse între 27 şi 54 de ani. Cei doi căpitani erau Wan Amran Bin Wan Hussin, în vârstă de 50 de ani, şi Eugene Choo Jin Leong, în vârstă de 45 de ani.

Un avion Boeing 777, al companiilor aeriene din Malaysia, s-a prăbușit în regiunea Donbas din Ucraina, unde se duc lupte între separatişti şi armata ucraineană, anunță Interfax. Deocamdată nu se cunosc motivele exacte ale catastrofei aviatice. La bord se aflau 283 de pasageri şi 15 membri ai echipajului. Avionul se deplasa pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur. Potrivit unei surse citate de Interfax, avionul ar fi fost doborât la o altitudine de 10 km, deşi informaţia nu e confirmată. Compania Malaysia Airlines confirmă faptul că a pierdut contactul cu avionul. Nu există niciun supravieţuitor.

AVION PRĂBUŞIT în Ucraina: Suspiciuni cu privire la provenienţa rachetei