Avionul AirAsia dispărut: Ultima FOTOGRAFIE a pilotului

Căpitanul aeronavei malaeziene care a dispărut în drum spre Singapore a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare în cabina de zbor, ţinând în braţe un copil mic.

28 dec. 2014, 10:47
Avionul AirAsia dispărut: Ultima FOTOGRAFIE a pilotului

Căpitanul aeronavei, un indonezian pe nume Iriyanto, care avea o experienţă de 27 de ani, postase o fotografie cu el în cabina de zbor, ţinând pe genunchi în timp ce stătea pe scaunul pilotului, un copil mic, care purta o şapcă de pilot.

Căpitanul navei, pe nume Iriyanto, era căsătorit şi avea doi copii. Din ultima fotografie pe care a postat-o pe contul său de Facebook, reiese că imaginile au fost luate chiar în timpul unui zbor, în apropiere de Indonezia.

Citeşte şi Un avion AirAsia cu 162 de asageri A DISPĂRUT. Aeronava s-ar fi prăbuşit

Un avion de tip Airbus A320-200, al companiei malaesiene low-cost, AirAsia, cu 162 de persoane la bord a dispărut duminică între Indonezia şi Singapore, au anunţat autorităţile locale şi compania aviatică al cărei avion a dispărut şi se crede că s-ar fi prăbuşit în mare, din cauza vremii nefavorabile.

Pilotul avionului ceruse permisiunea de a schimba planul de zbor din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Zborul QZ8501 s-ar fi prăbuşit în largul Insulei indoneziene Belitung, potrivit unui oficial al Agenţiei naţionale indoneziene pentru căutare şi salvare.