Avionul dispărut: 122 de obiecte noi, descoperite în Oceanul Indian

Circa 122 de noi obiecte, care ar putea proveni din avionul Malaysia Airline prăbuşit în Oceanul Indian, au fost descoperite prin satelit, potrivit ministrului Transporturilor din Malaezia.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 12:25
Avionul dispărut: 122 de obiecte noi, descoperite în Oceanul Indian

Imaginile, realizate pe 23 martie, arată obiecte cu dimensiuni până la 23 de metri lungime, a spus Hishammuddin Hussein. O parte din obiectele identificate de compania Airbus par strălucitoare şi ar fi din materiale solide.

Obiectele au fost descoperite într-o zonă de 400 de kilometri pătraţi, la circa 2.557 de kilometri distanţă de Perth, î vestul Australiei. Hishammuddin Hussein a declarat că autorităţile nu îşi dau seama din imagini dacă provin de la avionul prăbuşit, dar sunt o „nouă pistă care va ajuta la căutarea aeronavei”.

Imaginile au fost primite de Centrul de coordonare şi de salvare australian, marţi.

Acestea reprezintă a patra colecţie de imagini satelitare care înfăţişează posibile rămăşiţe ale avionului, în Oceanul Indian. Până acum nu a fost recuperat niciun obiect din zona de căutare.

Căutările epavei Boeing-ului 777 al zborului MH370, suspendate marţi din cauza vremii nefavorabile, au fost reluate miercuri dimineaţă în largul Oceanului Indian, după îmbunătăţirea vremii.


loading...