Avionul în care se afla ministrul Agriculturii s-a prăbuşit la scurt timp după decolare. Epava a fost găsită vineri dimineaţă

Aeronava a zburat doar câteva minute la altitudine mică, înainte de a se prăbuși.

RomaniaTV.net
27 iul. 2018, 06:23
Avionul în care se afla ministrul Agriculturii s-a prăbuşit la scurt timp după decolare. Epava a fost găsită vineri dimineaţă

Avionul în care se afla ministrul Agriculturii din Paraguay Luis Gneiting s-a prăbușit la scurt timp după decolare, însă nu se știe dacă există supraviețuitori, a declarat joi un oficial al autorității aeronautice din Paraguay pentru Reuters.

Avionul care se îndrepta către capitala Asuncion a fost localizat joi dimineață la o distanță de șase kilometri de aeroport, în sudul orașului Ayolas, a declarat șeful Direcției Aviației Civile Naționale Luis Aguirre.

Acesta a spus că este puțin probabil ca vreunul dintre cei patru pasageri să fi supraviețuit.

”Resturile avionului au fost găsite într-o zonă umedă. Coada avionului este vizibilă, însă restul avionului se află sub apă. Bazându-ne pe ceea ce se vede, și acest lucru este neoficial, nu există supraviețuitori”, a spus Aguirre.

El a adăugat că aeronava a zburat doar câteva minute la altitudine mică, înainte de a se prăbuși. Adjunctul lui Gneiting, Vicente Ramirez, se afla și el la bordul avionului.