Avionul prăbuşit în Sinai: Experţii examinează CUTIILE NEGRE ale aparatului

Anchetatorii au început, marți, în Egipt, să analizeze datele stocate în cutiile negre ale avionului rus Airbus A321 prăbușit sâmbătă în Peninsula Sinai, pentru a elucida cauzele acestei tragedii soldate cu 224 de morți, a anunțat un reprezentant al Ministerului Aviației Civile de la Cairo.

03 nov. 2015, 13:24
Avionul prăbuşit în Sinai: Experţii examinează CUTIILE NEGRE ale aparatului

Catastrofa aviatică din Egipt: Experții au început să analizeze datele din cutiile negre

Anchetatorii au început, marți, în Egipt, să analizeze datele stocate în cutiile negre ale avionului rus Airbus A321 prăbușit sâmbătă în Peninsula Sinai, pentru a elucida cauzele acestei tragedii soldate cu 224 de morți, a anunțat un reprezentant al Ministerului Aviației Civile de la Cairo, citat de AFP.

 Analizarea înregistrărilor cutiilor negre — o înregistrare a conversațiilor din cabina piloților și o alta a parametrilor de zbor — a început la mijlocul zilei de marți, a precizat reprezentantul amintit.

Citeşte şi Avionul rus prăbuşit în Egipt: Kremlinul NU EXCLUDE nici varianta unui ATAC TERORIST

Președintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi a avertizat anterior că ancheta ar putea fi de lungă durată pentru a putea fi stabilite cauzele prăbușirii avionului.

Avionul implicat în tragedia din Sinai efectua o cursă charter turistică între stațiunea egipteană Sharm el-Sheikh și orașul rus Sankt Petersburg, având la bord 217 pasageri (214 ruși și 3 ucraineni) și 7 membri ai echipajului, toți ruși.


loading...
Partenerii noștri