Avionul rus prăbuşit în Egipt: Kremlinul NU EXCLUDE nici varianta unui ATAC TERORIST

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat luni că nu există indicii pentru a exclude vreuna dintre posibilele cauze ale prăbușirii avionului companiei ruse Kogalîmavia, tragedie soldată cu 224 de morți, sâmbătă în deșertul Sinai, transmite Reuters, citată de Agerpres. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2015, 11:18
Avionul rus prăbuşit în Egipt: Kremlinul NU EXCLUDE nici varianta unui ATAC TERORIST

Dmitri Peskov a răspuns astfel unei întrebări referitoare la posibilitatea unui atac terorist drept cauză a prăbușirii aeronavei ruse. ‘Acum nu mai poate fi exclusă nicio variantă‘, a afirmat reprezentantul Kremlinului, potrivit EFE.

Pe de altă parte, premierul rus Dmitri Medvedev a cerut luni desfășurarea unei anchete cuprinzătoare pentru a elucida circumstanțele prăbușirii avionului companiei ruse Kogalîmavia.

Citeşte şi Proprietarul avionului rus prăbuşit în Sinai: Numai O FORŢĂ EXTERNĂ ar fi putut doborî aparatul

‘Sarcina principală este de a ancheta în detaliu ce a cauzat această tragedie’, a declarat Medvedev, citat de postul de televiziune public Rossia-24.

Un avion Airbus A321-200 al companiei ruse Kogalîmavia, cunoscută și sub numele de Metrojet, având la bord 224 de persoane, toți ruși cu excepția a trei ucraineni, s-a prăbușit sâmbătă dimineața în deșertul Sinai, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din stațiunea Sharm el-Sheik, cu destinația Sankt-Petersburg.