Avocat din Giurgiu, reţinut după ce ar fi atacat un livrator de pizza cu un cuţit. Victima a fost rănită într-o zonă vitală

Caz şocant, produs în Giurgiu. Un avocat a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi atacat cu un cuţit un livrator de pizza. Victima este un tânăr de 26 de ani care a fost într-o zonă vitală.

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 12:51
Avocat din Giurgiu, reţinut după ce ar fi atacat un livrator de pizza cu un cuţit. Victima a fost rănită într-o zonă vitală

Incidentul a avut loc luni, 13 aprilie, în Giurgiu. Un avocat, care profesează mai mult în Bolintin Vale, a atacat cu un cuţit un tânăr care livra pizza, în apropierea cabinetului său, scrie Jurnal Giurgiuvean.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au anunţat că avocatul din cadrul Baroului Giurgiu este urmărit penal pentru tentativă de omor.

„În fapt, în ziua de 13 aprilie, în jurul orelor 17,00 – 17,30, în municipiul Giurgiu, în loc public, pe fondul unei discuții contradictorii, inculpatul, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cuțit de vânătoare, de tip macetă, a aplicat în mod repetat, mai multe lovituri persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice în zona umărului drept.

De asemenea, în aceleași împrejurări, inculpatul a proferat amenințări la adresa persoanelor prezente la locul faptei, acțiunea acestuia fiind de natură a tulbura ordinea și linștea publică”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

Avocatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

STARE DE URGENŢĂ prelungită cu 30 de zile în România. Klaus Iohannis: „Am emis decretul”. Care sunt noile restricţii