Avocatul lui Dincă, dezvăluire bombă. Monstrul din Caracal cere bani ca să vorbească public despre răpirile Luizei şi Alexandrei

Gheorghe Dincă este dispus să iasă în public şi să facă declaraţii într-o conferinţă de presă cu privire la cazul Caracal, în care este acuzat că lea-r fi răpit şi ciolat pe Luiza Melencu şi Alexandras Măceşanu. Informaţiile au fost confirmate pentru România TV chiar de avocatul acestuia, Claudiu Lasoschi, dar şi de avocatul familiei Melencu, Carmen Obârşanu.

11 dec. 2019, 09:58
Avocatul lui Dincă, dezvăluire bombă. Monstrul din Caracal cere bani ca să vorbească public despre răpirile Luizei şi Alexandrei

Claudiu Lasoschi a confirmat pentru România TV că Gheorghe Dincă vrea să vorbească public, într-o conferinţă de presă, despre răpirile Alexandrei şi Luizei, însă ar face acest lucru doar contra cost. Întrebat explicit dacă Dincă a cerut bani pentru a face o declaraţie de presă, Claudiu Lasoschi a afirmat: „Eu aşa am înţeles că ar dori. Ar dori să facă anumite precizări în mass-media, faţă de tot ce s-a spus faţă de persoana lui, faţă de familia lui, faţă de nevinovăţia membrilor familiei lui…„.

Citeşte şi Bunicul Luizei, prima reacţie după raportul FBI pe oasele de la lizieră: „Dincă a făcut declaraţiile sub protecţia procurorilor DIICOT”

Carmen Obârşanu, avocatul familiei Melencu, a declarat la rândul său: „I se cere să facă declaraţia. Dacă sunteţi atenţi, luaţi declaraţiile de la început până la sfârşit şi o să vedeţi că aceste declaraţii sunt făcute în tip ascendent: nu recunoaşte, spune că fapta a fost comisă, respectiv violul, fiind determinat de către victime, că ele au vrut, după aceea că le-a convins, după aceea că… urmează această atrocitate că să intre în condiţiile infracţiunii de trafic de persoane, să justifice calitatea DIICOT-ului. Dincă este convins să dea aceste declaraţii, să ia totul asupra lui. Şi dacă va da declaraţiile contra cost, tot aşa va susţine, că numai el este vinovat„.

De remarcat totuşi că din punct de vedere legal, atâta timp cât se află în arest, Gheorghe Dincă nu are dreptul de a susţine conferinţe de presă sau să facă declaraţii publice.