AVOCATA DIAVOLULUI. Ziua pledează la bară, noaptea se prostituează. Câţi bani îi duce soţului acasă FOTO

Katherine Sears (30 de ani) este avocată, dar lucrează part-time ca prostituată! Tânăra, care este căsătorită și doi băieți. În mod incredibil, soțul ei susține că nu este deranjat de noul job al femeii.

10 sept. 2019, 07:03
AVOCATA DIAVOLULUI. Ziua pledează la bară, noaptea se prostituează. Câţi bani îi duce soţului acasă FOTO

Katherine Sears câștigă peste 45.000 de euro în doar trei săptămâni, ca prostituată de lux. Nu a renunțat la cariera ei de avocat și le face pe amândouă de trei ani. John Sears, soțul tinerei, a fost de acord cu această „afacere”. Katherine Sears lucrează trei săptămâni pe lună la un bordel din Nevada, apoi își petrece o săptămână acasă, cu partenerul de viață și cu copiii ei. Potrivit informațiilor personale postate pe un site de avocatură, Katherine a absolvit Universitatea de Drept Drake și este avocat de apărare penală.

Citeşte şi „Elodia e în viaţă!” Motivul pentru care avocata ar sta ascunsă mai bine de 12 ani

Katherine Sears speră că prostituția va fi legalizată

Katherine Sears susține că este un simplu job pentru ea și că speră că prostituția nu va mai fi atât de stigmatizată pe viitor. Mai mult, avocata crede că ar trebui legalizată peste tot în lume.

„Cred că dacă vom vorbi mai des despre asta sunt și mai multe șanse ca prostituția să fie legalizată. Asta vrem. Prostituatele sunt oameni. Sincer, unele din ele sunt cele mai bune persoane pe care le-am întâlnit până acum. Mulți oameni nu înțeleg ce înseamnă prostituția, de aia au prejudecăți. Degradăm femeile care sunt deschise cu sexualitatea lor. Mi se pare o îndoctrinare”, a povestit Katherine Sears, citată de tabloidul britanic Mirror. Într-o zi aglomerată, femeia are în jur de 10-15 clienți. Recent, ea și-a luat concediu pentru a putea sta mai mult acasă cu băiețelul ei de doar patru luni, dar și pentru că și-a deschis un nou birou de avocatură.

„Mie îmi place sexul. Sexul e distractiv și eu sunt plătită ca să fac asta. Dacă pot să fac un job din asta, de ce aș refuza?”, a mai spus Katherine Sears.