„Elodia e în viaţă!” Motivul pentru care avocata ar sta ascunsă mai bine de 12 ani

Au trecut 12 ani de cânt avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă, iar mama ei nu poate încă trece peste șocul provocat de pierderea ei. Într-un interviu, Emilia Ghinescu a declarat faptul că fiica ei se certa deseori cu soțul ei, Cristian Cioacă, și că motivul pentru care nu s-a întors este faptul că vrea să se răzbune pe el. Femeia nu are nicio dovadă care să arate faptul că fiica ei trăiește.

01 sept. 2019, 11:19
„Elodia e în viaţă!” Motivul pentru care avocata ar sta ascunsă mai bine de 12 ani

„Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat soacra lui Cristian Cioacă, într-un interviu pentru un post de televiziune.

Deși trupul Elodiei nu a fost niciodată găsit, în anul 2013, la șase ani de la dispariția ei, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru crimă.

Și vărul lui Cristian Cioacă este de părere că Elodia ar fi în viață, dar nu în România.

„Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecție a martorilor sau, pur și simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsa”, le-a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor, potrivit wowbiz.ro.