BOMBĂ. Avocata lui Răzvan Ciobanu ştie cine e responsabil de moartea designerului

Avocata lui Răzvan Ciobanu a aruncat bomba în dosarul accidentului în care a murit designerul. Aceasta ştie cine este responsabil de moartea prietenului său.

30 oct. 2019, 13:06
BOMBĂ. Avocata lui Răzvan Ciobanu ştie cine e responsabil de moartea designerului

La 6 luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu într-un accident de mașină, dosarul tragediei este aproape de final și probabil că vor fi scoase la lumină amănunte șocante, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în DOSARUL MORŢII lui RĂZVAN CIOBANU. „Ora la care a murit designerul nu este cea care a fost vehiculată”

Avocata Laura Vicol, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu, a afirmat, zilele trecute, că în aproximativ două săptămâni ea crede că dosarul morții designerului va fi închis și vor putea fi făcute publice atât concluziile anchetatorilor, cât și amănunte privind accidentul.

Fără să dea detalii, avocata Laura Vicol a declarat, într-un interviu tv, că au fost lămurite toate ipotezele privind accidentul, au fost elucidate misterele morții și că acum știe cine sunt vinovații. „Un responsabil moral cu siguranță există, dar îl voi spune când va fi închis dosarul”, a precizat avocata Laura Vicol.

Laura Vicol, avocata lui Răzvan Ciobanu, despre accident „Dosarul este aproape de final”

Prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol s-a ocupat în toate aceste luni ce au trecut de la moartea designerului, la aflarea adevărului privind ultimele ore de viață ale acestuia, dar și la cauzele producerii accidentului.