Avocata preotului Visarion Alexa aruncă bomba în dosarul de agresiune sexuală și dă vina pe femeia agresată: ”Dânsa a inițiat o relație”

Avocata preotului Visarion Alexa scoate la iveală noi detalii care schimbă cursul anchetei. Aceasta dă vina pe victimă pentru cele întâmplate.

20 sept. 2022, 10:15
Avocata preotului Visarion Alexa aruncă bomba în dosarul de agresiune sexuală și dă vina pe femeia agresată: ”Dânsa a inițiat o relație”

Avocata părintelui Visarion Alexa scoate la iveală noi detalii care schimbă cursul anchetei. Aceasta a prezintat un alt fir al desfășurării evenimentelor între părintele acuzat și presupusa victimă agresată sexual.

Citește și Cine este enoriașa care îl acuză pe preotul Visarion Alexa de agresiune sexuală. Câți ani are femeia care l-ar putea trimite pe duhovnic după gratii

Mariana Mihai, avocata preotului Visarion Alexa, a declarat că femeia în vârstă de 37 de ani este cea care a făcut primul pas în relația de prietenie cu preotul. Ulterior, aceasta s-ar fi confesat părintelui în legătura cu viața sa intimă chiar și la ore nepotrivite, în timpul nopții, oferind detalii despre viața sa privată.

Potrivit avocatei, prietenia dintre cei doi a început în urmă cu doi ani.

„Această doamnă, cam de doi ani, a fost într-o continuă relaționare pe toate rețelele acestea. Trimitea tot felul de mesaje cu caracter personal părintelui, inclusiv noaptea. Dânsa a depus la dosar aceste screen-uri.(…) Eu zic că a avut o abordare neortodoxă. Eu cred că o femei de 37 de ani, cu studii superioare, cu o experiență de viață, cum presupun că are și ea la vârsta respectivă, nu se apucă să intre în atâtea detalii cu un preot, mai ales în afara spovedaniei.

Spovedania e o problemă de ordin sufletesc, dar ca să faci afirmații legate de viața ta intimă, de afecțiunile tale intime, de alte chestiuni, deja eu cred că se depășește această sferă. Eu cred că dânsa a inițiat o relație(…) această relație preot-enoriaș practic a fost dublată de o relație de prietenie.”, a spus avocata Mariana Mihai, potrivit Antena Stars.

Avocata preotului Visarion Alexa aduce acuzații presupusei victime. Aceasta susține că femeia în vârstă de 37 de ani nu s-ar încadra, de fapt, în rolul de victimă, având în vedere acțiunea sa de a plasa o plângere penală la poliție în ultima zi în care putea face acest demers.

Marina Mihai oferit noi detalii și despre situația în care, în timpul audierilor, părintele ar fi recunoscut fapta de care este acuzat, aceasta răspunzând că ”e mult spus” și că întreaga situație a fost „expusă dintr-o anumită perspectivă, perspectivă care nu a vizat toată cauzalitatea.”

„În cadrul acestei prietenii s-a exagerat foarte mult din partea părții vătămate, cel puțin așa am dedus din probele care sunt la dosar.(..) Atitudinea dânsei după acel eveniment a fost foarte ciudată, pentru că, eu zic că, nu aștepți până în ultima zi să depui o plângere penală, dacă tu simți că s-a săvârșit o faptă penală asupra ta. Cred că această lungă așteptare a dânsei a avut ca scop evitarea inițierii unei alte proceduri cu caracter penal de către părinte. Cred că acesta putea foarte bine să formuleze o plângere penală pentru hărțuire.”, a adăugat avocata preotului Visarion Alexa.

Citește și STENOGRAME INCENDIARE Dialog fulminant între părintele Visarion Alexa şi enoriaşa care îl acuză de agresiune EXCLUSIV România TV