Cine este enoriașa care îl acuză pe preotul Visarion Alexa de agresiune sexuală. Câți ani are femeia care l-ar putea trimite pe duhovnic după gratii

Părintele Visarion Alexa de la "Biserica Pogorârea Sfântului Duh" din cartierul bucureştean Militari se află în centrul unui scandal de proporţii după ce o enoriaşă l-a acuzat de agresiune sexuală.

19 sept. 2022, 14:41
Cine este enoriașa care îl acuză pe preotul Visarion Alexa de agresiune sexuală. Câți ani are femeia care l-ar putea trimite pe duhovnic după gratii

Preotul şi-a recunoscut fapta, ceea ce a produs un şoc imens printre enoriaşii , dar şi printre prietenii duhovnicului, care ştiau că părintele are o familie fericită, o soţie pe care o iubeşte nespus de mult şi patru copii frumoși, care sunt lumina ochilor lui.

Citește și Cum arată soţia părintelui Visarion Alexa. Ce spunea preotul despre femeia care i-a dăruit patru copii: „E lumina casei noastre, iubirea și liniștea”. GALERIE FOTO

Cine este femeia care îl acuză pe părintele Visarion Alexa de agresiune sexuală. Enoriașa de 37 de ani a declarat că presupusa agresiune ar fi avut loc în luna aprilie, chiar în timpul spovedaniei, atunci când femeia încerca să își găsească alinarea sufletului.

Aceasta frecventa de mai bine de 2 ani „Biserica Pogorârea Sfântului Duh”, unde cunoscutul părinte Visarion Alexa slujește de foarte mulți ani.

Cuvintele frumoase, dar și povețele înțelepte ale preotului au determinat-o pe femeie să îl aleagă pe Visarion Alexa să îi devină duhovnic, mai ales că trecea printr-o perioadă extrem de grea.

Enoriașa de 37 de ani avea probleme în dragoste și căuta alinarea sufletului. Cu timpul, relaţia duhovnicească a fost dublată de o relaţie de prietenie. Cei doi comunicau non-stop, de dimineață până seara.

Însă, din păcate, această relație a ajuns într-un punct nedorit. În urmă cu o lună, femeia în vârstă de 37 de ani a mers la Poliţie şi a depus o plângere împotriva părintelui Visarion Alexa.

Tânăra le-a povestit poliţiştilor că, în timpul unei spovedanii, părintele ar fi încercat să o agreseze sexual.

Astfel, părintele Visarion Alexa a fost reţinut iniţial de poliţiştii din Bucureşti, după care a fost eliberat și plast sub control judiciar timp de 60 de zile, ca urmare a deciziei luate sâmbătă de Judecătoria Sectorului 6.

Mai mult, părintele Visarion Alexa nu mai poate sluji în Biserică şi are interdicţie să se apropie la mai puţin de 300 de m de persoana vătămată.

Citește și STENOGRAME INCENDIARE Dialog fulminant între părintele Visarion Alexa şi enoriaşa care îl acuză de agresiune EXCLUSIV România TV