Avocata soţiei, despre criminal: Este un om agresiv şi violent. Şi-a ameninţat şi lovit vecinii

Publicat: Marţi, 06 Martie 2012 13:25 // Actualizat: Marţi, 06 Martie 2012 14:18 // Sursa: Romania TV

"Vlădan este un om agresiv şi violent, care şi-a ameninţat şi şi-a lovit vecinii de nenumărate ori". Declaraţia a fost făcută la România TV de Ştefania Stoica, avocata femeii împuşcate de soţul ei, într-un coafor din Capitală. Florina Vlădan intentase divorţ în luna decembrie şi de atunci viaţa ei a devenit un calvar.

"El este om un agresiv şi un om violent şi de asemenea era cunoscut de funcţionarii secţiei 14 cu antecedente. A avut plângeri penale pentru loviri şi violenţe şi ameninţare formulate de vecini. Când era prezentă o a treia persoană masca nemulţumirile şi frustrările lui le masca şi era un om normal", a declarat Ştefania Stoica, avocata Florinei Vlădan, la România TV.

Avocata susţine că Vlădan nu ar fi agresat-o fizic pe soţia sa, dar o ameninţa frecvent.

"Pe doamna Felicia nu a atins-o. Fizic pe ea nu a atins-o. A înjurat-o, a ameninţat-o că va vinde casa, că va da foc la casă. Însă pe ea nu a atins-o. I-a atins pe vecini. A ameninţat-o şi pe ea şi pe fiul lor, i-a amenintat că îi va omorî. Mi-a scris că a visat că vineri se încheie divorţul, dacă îi dă soţului ei 250 de lei. Poate a avut premoniţie", a mai spus avocata.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 mar 13:38
...se încheie divorţul dacă îi dă soţului ei 250 de lei. Poate a avut premoniţie”, a mai spus avocata. Sursa ...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H