Avocata tânărului de 19 ani care a provocat un accident mortal la 2 Mai: „El nu este consumator, nu este nici beizadea, părinții nu sunt oameni cu bani”

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care, aflat sub influența substanțelor halucinogene, a intrat cu mașina într-un grup de turiști, omorând doi dintre ei, nu este consumator de droguri, susține avocata acestui.

20 aug. 2023, 15:12
Avocata tânărului de 19 ani care a provocat un accident mortal la 2 Mai: „El nu este consumator, nu este nici beizadea, părinții nu sunt oameni cu bani”

Avocata tânărului de 19 ani a declarat că clientul său a primit droguri în Vamă, iar dealerul urmează să fie identificat. Totodată, aceasta a mai spus că părinții tânărului nu sunt oameni bogați, așa cum s-a specuat în mediul online, și că cele două mașini cu care tânărul apare prin poze sunt ale tatălui său, el neavând nimic pe numele lui.

Avocata tânărului de 19 ani care a provocat un accident mortal la 2 Mai: „Atitudinea lui este una de regret profund. El nu este consumator”

Atitudinea lui este una de regret profund, este în stare de şoc, plânge şi îi pare rău. Părinţii încearcă să ia legătura cu failiile victimelor pentru a le ajuta. Sunt două persoane vătămate la spital şi urmează să ia legătura cu aceştia pentru a-i ajuta în vederea uşurării situaţiei.

Băiatul a realizat ce a făcut, îi pare rău. S-a tot vehiculat în mediul online, dar au fost informaţii de pe anumite imagini cu el, nu au fost declaraţii. Nu este beizadea, părinţii nu sunt oameni cu bani care n-au ce face cu ei şi-i dau copilului să se drogheze. Sunt oameni simpli, normali.

Citeste si Tatăl fetei ucise de şoferul de 19 ani la 2 Mai, mărturii teribile: „Poliţia nici măcar nu ne-a anunţat că fiica noastră a murit, ne-au anunţat de la pompe funebre”

El a recunoscut ca a consumat droguri, urmează să vedem acum persoana care i-a dat. El nu este consumator de droguri, le-a primit în Vama Veche.

Tatăl lui are douî maşini, însă el nu ar nimic pe numele lui. El doar ce a terminat liceul şi se pregătea să intre la facultate„, a declarat avocata lui Vlad Pascu.

Reamintim că doi tineri au murit, sâmbătă dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin, apoi a fugit de la locul accidentului. Alți trei tineri au ajuns la spital cu răni grave. Tânărul, care consumase trei tipuri de droguri, a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeste si Titi Aur și Tudorel Butoi au dat verdictul în cazul șoferului drogat: „Societatea poate să facă două lucruri”