Avocaţii ACUZĂ: Procurorii caută denunţuri în toată ţara pentru a arăta că ELENA UDREA e pericolul public nr.1

Elena Udrea este compromisă, iar arestarea i-a creat un "prejudiciu de imagine uriaş", a declarat, la România TV, avocatul fostului ministru, Marius Striblea. Acesta acuză faptul că procurorii fac tot posibilul să adune denunţuri, pentru a demonstra că fosta soţie a lui Dorin Cocoş e pericolul numărul 1 în România.

13 feb. 2015, 08:45
Avocaţii ACUZĂ: Procurorii caută denunţuri în toată ţara pentru a arăta că ELENA UDREA e pericolul public nr.1

Elena Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi se află în arestul poliţiei.

„Odată trecut prin acest purgatoriu nu mai poţi să-ţi revii ca om politic şi nici ca om în societate, răul e ireparabil la adresa doamnnei Udrea, este un prejudiciu de imagine uriaş”, a declarat, la România TV, avocatul Marius Striblea.

Stribla a contestat măsura arestării preventive în cazul Elenei Udrea, spunând: „Arestul are menirea de a-i izola pe cei periculoşi pentru societate, aş vrea să-mi demonstreze jurii de ce este periculoasă dna Udrea pentru societate”

Marius Striblea mai spune că arestarea preventivă a devenit un circ mediatic, care nu mai respectă nicio regulă a codului penal.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea, vizitată în arest de mama ei

Este o exagerare dincolo de limitele Codului de procedură penală. Tot mai des am constatat că măsura arestului preventiv s-a transformat într-o umilinţă, într-un circ, nvedem cozi de ziarişti la DNA, vedem oameni tărâţi cu cătuşe la mâini”, a explicat avocatul

Totodată, Marius Striblea spune că este o adevărată vânătoare a procurorilor în toată ţara, care speră să adune cât mai multe denunţuri împotriva Elenei Udrea.

„Elenei Udrea i s-a închis gura de fapt. Avem informaţii că se încearcă găsirea de denunţuri în mai multe părţi ale ţării, tocmai pentru a se arăta că Elena Udrea e pericolul public nr 1„, a conchis avocatul.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul Microsoft.