Elena Udrea, vizitată în arest de mama ei şi de iubit. Fostul ministru a primit CHIFTELE

Elena Udrea a primit, vineri, vizita mamei sale, în Arestul Poliţiei Capitalei. Mama fostului ministru a sosit la Cercetări penale în jurul orei 9.20, împreună cu un apropiat şi i-a adus Elenei Udrea un pachet, însă nu foarte consistent, semn că Elena Udrea mizează pe faptul că luni ar putea fi eliberată din arestul preventiv. Surse citate de România TV susţin că la Udrea ar fi venit şi iubitul acesteia, care nu este, însă, persoană publică şi, astfel, s-a putut strecura nestingherit printre jurnalişti.

13 feb. 2015, 07:34
Elena Udrea, vizitată în arest de mama ei şi de iubit. Fostul ministru a primit CHIFTELE

Elena Udrea are dreptul, vineri, să fie vizitată în arest, dar şi să primească pachet. Mama sa a sosit la Arestul Poliţiei Capitalei împreună cu un apropiat, care a ajutat-o să care sacoşa în care se aflau cel mai probabil alimente şi schimburi, dar şi un bax de apă.

VINERI 13, zi cu noroc pentru Elena Udrea. Ce a anunţat avocatul

Înainte de intrarea în clădirea în care se află arestul Poliţiei Capitalei, mama Elenei Udrea nu a făcut niciun comentariu.

Vizita ar urma să dureze aproximativ două ore, după ce pachetul adus pentru fostul ministru va fi atent verificat. Dacă iniţial mama Elenei Udrea a intrat doar cu un bax de apă şi o pungă, ulterior bărbatul care o însoţea a mai adus de la maşină un bax de apă şi două pungi cu mâncare şi haine de schimb.

Udrea a primit chiftele, apă şi cafea, potrivit unor surse citate de România TV.

Fostul ministru Elena Udrea se află de două zile în arestul Poliţiei Capitalei. Aceasta are dreptul la o vizită pe săptămână, în ziua de vineri, deoarece numele ei începe cu litera „U”, însă discuţiile şi vizitele cu avocaţii pot avea loc în orice zi.