Avocaţii celor două familii din Caracal au cerut recuzarea procurorilor DIICOT

Avocații celor două familii din Caracal au depus la Parchetul General o cerere de recuzare a procurorilor DIICOT care se ocupa de investigarea crimelor lui DIncă. Dosarul ar putea ajunge pe masa altor procurori, transmite România TV.

04 oct. 2019, 14:53
Avocaţii celor două familii din Caracal au cerut recuzarea procurorilor DIICOT

„Este vorba despre partinire de favorizare a inculpatului, nu se doreste sa progreseze acest dosar pe identificari, pe reaudieri desi in cauza sunt suspiciuni rezonabile care rezulta fata de familia , probe directe, temeiurile sunt infaptuite. Sa admita acesta cerere de recuzare si atunci dosarul va ajunge la alti procurori sau va respinge , daca va fi repartizat altor procurori probabil se va relua acest caz, se va studia, se vor dispune in continuare cercetarile”, a declarat avocatul familiei Măceşanu.

La rândul său, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a subliniat că  „am vrut sa stie ca suntem la unison si ca am facut si noi aceasta operatiune mai mult decat temeinica din punctul nostru de vedere si al intregii natiuni chiar si autoritatile de stat de la cel mai inalt nivel, incepand cu procurorul general, ministrii, nu stim ce sa mai vina, americanii, rusii sa vada ca recuzarea e necesara si schimbarea procurorului de caz de la acest moment”.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, mesaj pentru mamele Luizei şi Alexandrei: „Acest strigăt este cutremurător”

Viorica Dăncilă, premierul României, s-a aflat în studioul România TV, unde a vorbit despre cazul Caracal şi despre drama familiilor celor două adolescente dispărute.