Avocatul Adrian Cuculis îi ia apărarea puștiului-minune de la Românii au Talent: „Eu cred că am ajuns într-o zonă de nebunie, pe cuvânt!” | EXCLUSIV

Avocatul Adrian Cuculis sare în apărarea puștiului care a câștigat Românii au Talent. În opinia juristului, ura exprimată pe internet de contestatari, în frunte cu Șerban Huidu, este o nebunie. 

16 mai 2023, 16:22
Avocatul Adrian Cuculis îi ia apărarea puștiului-minune de la Românii au Talent: „Eu cred că am ajuns într-o zonă de nebunie, pe cuvânt!” | EXCLUSIV

Rareș Prisăcariu a uimit întreaga țară la emisiunea de la PRO TV, Românii au Talent. Puștiul pasionat de oratorie și de mesaje patriotice a primit aprecierea lui Bartoș, Smiley, Bobonete, Andrei, a lui Dragoș Bucur și a lui Andi Moisescu dar mai ales, a întregii țări. Inclusiv cei din politică au remarcat prestația copilului. Astfel, „copilul-minune” a câștigat concursul televizat, prin emoția pe care a reușit să o transmită.

Totuși, în mod surprinzător, o minoritate foarte vocală și agresivă a încercat să umbrească succesul puștiului, prin lansarea de critici și jigniri la adresa copilului și a părinților.

Adrian Cuculis, reacție după criticile lui Huidu și Godină

Cei mai vocali au fost activiștii #REZIST, respectiv persoane publice precum polițistul Marian Godină, Șerban Huidu și jurnalistul Lucian Mândruță.

Totuși, în ciuda acestor atacuri, copilul are o puternică susținere din partea unor persoane publice cu bună reputație în profesie. Printre ei, avocatul Adrian Cuculis.

„Chiar am înnebunit definitiv cu copilul ăsta de șapte ani? Ăsta poate fi subiect să-l critici? Să spui că părinții sunt dezaxați… Eu cred că am ajuns într-o zonă de nebunie, pe cuvânt!”, a comentat Adrian Cuculis, la România TV.

De asemenea, și Maria Cârneci a intervenit în apărarea puștiului.