Avocatul familiei Ghinescu: Cioacă NU a spus niciun moment, astăzi, că e NEVINOVAT VIDEO

Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu, a declarat miercuri, după audierea lui Cristian Cioacă la Curtea de Apel, că acesta nu şi-a mai susţinut nevinovăţia în faţa judecătorilor. Totodată, ea a dat noi detalii din viaţa lui Cioacă şi a Elodiei, care o conduc la concluzia că acesta este criminalul.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 11:48
Avocatul familiei Ghinescu: Cioacă NU a spus niciun moment, astăzi, că e NEVINOVAT VIDEO

Cristian Cioacă nu a avut nimic de declarat nici înainte, nici după ieşirea de la Curtea de Apel, unde a fost prezent la audieri, în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu, în urmă cu mai bine de cinci ani. Şi avocata acestuia a fost destul de succintă, ea rezumându-se să spună: „Vă promitem că vom reveni cu declaraţii, indiferent de soluţii. Până nu se pronunţă hotărârea nu facem declaraţii„.

În schimb, amănunte de la audieri a oferit Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu. „Pledoaria susţinută în faţa instanţei a denaturat adevărul care reiese din actele aflate la dosar. Astăzi, nu a spus niciun moment că este nevinovat. A spus că vrea să meargă acasă, la copil, nu că e nevinovat, iar acesta este un lucru foarte important. Din actele de la dosar reiese faptul că Elodia a avut o moarte violentă, foarte agresivă şi prin prisma acestor lucruri sigur că Cristian Cioacă reprezintă un pericol.

Petele de sânge găsite în casă nu au nicio legătură cu avortul făcut de Elodia Ghinescu. Am asistat şi eu când au fost depistate cele două pete foarte mari, sub duşumeaua dormitorului, aveau vreo 50 cm. Sub nicio formă nu aveau cum să se prelingă din baie în cameră, pentru că erau foarte mari acele pete„, a declarat avocatul familiei Ghinescu.

Ea a mai dat detalii şi din viaţa de familie a Elodiei. „Pe 29 august 2007 au avut o discuţie aprigă în birou, după cum relatează secretara Elodiei. Din acele discuţii rezulta că vor să divorţeze, că de doi ani de zile el făcea numai schimb de noapte, avea o amantă, pe Diana Precup. Amanta lui Cioacă a mers cu ei în concediu în acea vară în Italia. Elodia era nemulţumită de aceste lucru.

Cioacă făcea numai schimbul 3, ei nu mai aveau viaţă de familie. Au avut acea discuţie, Elodia i-a reproşat că toate lucrurile lor sunt din munca ei, probabil i-a spus că-i ia şi copilul, probabil că acesta a fost mobilul crimei„, a mai spus avocatul familiei Ghinescu.