Avocatul familiei Luizei face dezvăluiri şocante. El vorbeşte despre a treia crimă comisă de Dincă VIDEO

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, spune că la lizieră sunt rămășițele unei a treia victime a lui Gheorghe Dincă, aceasta neavând legătură cu Luiza sau cu Alexandra.

20 sept. 2019, 06:14
Avocatul familiei Luizei face dezvăluiri şocante. El vorbeşte despre a treia crimă comisă de Dincă VIDEO

INML a decis să facă teste genetice speciale pe oasele găsite la lizieră, pentru a reuşi să identifice un ADN după, în primă fază, respectivele oase au fost destul de calcinate pentru a furniza detalii mai exacte referitoare la identitatea victimei. Avocatul familiei Melencu este convins că acolo se află un alt cadavru.

Citeşte şi Ipoteză şoc lansată de bunicul Luizei. Acesta susţine că fata ar fi fost luată de fiul lui Dincă VIDEO

Există clar al treilea cadavru, cel din lizieră. Purta, avea anumite obiecte de vestimentație, cercei, inele, agrafe de păr, Luiza nu a avut așa ceva. Voi face o plângere să se investigheze a treia crimă, cea din lizieră nu are legătură cu Alexandra sau Luiza, este o a treia crimă„, a declarat Tonel Pop, la România TV.

Pe de altă parte, avocatul familiei este nedumerit că anchetatorii nu au mers mai demult pe această pistă. „Nu știu de ce nu au comparat cu fetele respective. De ce să ne spună între 15 și 19? Populația GLOBULUI, caucaziană, trebuiau să spună. Aveau datele antropologice și antropometrice, aveau fișele medicale ale fețelor, știau cât cântăresc și spuneau se încadrează sau nu, nu în populația de milioane de fețe. Chestiuni de un penibil absolut, generale. Se face pentru a nu se face„, a acuzat Tonel Pop.