Avocatul familiei Măceşanu cere audierea prietenului Alexandrei VIDEO

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu, anunţă că se va face contraexpertiza la datele INML tot în SUA, dar nu de către FBI. De asemenea, avocatul solicită audierea prietenului Alexandrei.

26 sept. 2019, 18:56
Avocatul familiei Măceşanu cere audierea prietenului Alexandrei VIDEO

Familia Alexandrei, noi solicitări pentru DIICOT. Avocatul familiei Măceșanu a declarat în exclusivitate la România TV că va depune o cerere pentru ca prietenul Alexandrei să fie audiat de procurori și încă o cerere pentru ca oasele Alexandrei să fie expertizate la un laborator din Statele Unite ale Americii. Acest laborator nu este cel al FBI.

„Voi depune o cerere chiar mâine în acest sens, pentru a se dispune audierea sa în cauză. Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare, dar voi face eu cererea. Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva”, a spus Aurel Moldovan la România TV.

Moldovan susţine că Dincă a dat mai multe declaraţii contradictorii: „Din experienta mea juridica si profesionala ca ofiter de cercetare penala, va pot spune ca un inculpat trebuie sa treaca mult timp sa il convingi sa recunoasca fapta. Nu in 24 de ore, nu e uzual ca unul sa se suceasca asa repede.