Avocatul familiei Melencu, acuzaţii grave: „Probele ADN despre Luiza au fost plantate în casă. De aceea s-a şi întârziat intervenţia”

Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu a mărturisit la România TV ce le-a spus Dincă anchetatorilor. Monstrul de la Caracal a venit cu o poveste incredibilă despre ce i s-a întâmplat Luizei. Acesta spune că a avut mai mulți complici, printre care vecinul său Fane Risipițeanu și încă două persoane din Pitești.

10 ian. 2020, 09:38
Avocatul familiei Melencu, acuzaţii grave: „Probele ADN despre Luiza au fost plantate în casă. De aceea s-a şi întârziat intervenţia”

„Gheorghe Dincă a făcut afirmația că în urmă cu luni sau ani de zile s-a dus cu mașina la Pitești, la un control, și au venit la el o femeie și un bărbat, Petruța și Ştefan. Au stat de vorbă, au discutat. Femeia de 20 și ceva de ani, bărbatul la 40 și ceva de ani. După câteva luni s-a trezit cu femeia acasă, care a rămas cu el câteva săptămâni s-au îndrăgostit. Apoi a plecat iar, s-a întors, și după s-a pomenit că vine Ştefan. O prinde acolo, se ceartă, îl șantajează. El era victima unui șantaj.

Citeşte şi Bombă în cazul Caracal! O nouă victimă a lui Dincă rupe tăcerea. „Mi-a pus ceva la nas, am adormit. M-am trezit în casă, mă durea …”

Iarăşi pleacă femeia, se întoarce și tot așa. În 14 aprilie 2019, era dimineață, această femeie era la el în cameră. El a plecat în Caracal, a luat-o pe Luiza ca să o ducă de milă, că a văzut-o că făcea cu mâna la ocazie. A urcat în mașină și în urma unor discuții, că nu poate scoate bani de la bancomat, el și-a dat seamă că e prostituată, s-a răzgândit și a dus o cu mașina acasă. După episodul cu Fane cică a coborât această Petruța din cameră, a văzut o pe Luiza, a râs și au făcut sex în trei, ca după aceea să se trezească pe la miezul nopții. S-a trezit că a venit Ştefan cu vreo doi și l-au bătut, iar el a fost victimă. Şi când s-a trezit săraca Luiza dispăruse, au luat-o ăștia prin partea din spate„, a spus Carmen Obârşanu, la România TV.

Citeşte şi Mama Alexandrei, în lacrimi la DIICOT: „Dincă a dus-o pe fata mea în străinătate”

Totuşi, avocata familiei Melencu susține că Luiza nu a trecut prin casa lui Gheorghe Dincă și că au fost plantate probe ADN în camera groazei. „De ce nu s-au căutat amprente şi singurele lucruri care s-au găcit au fost produse biologice? La Alexandra s-a considerat ADN în proportie de 99% , iar la Luiza au dat răspunsul că face parte din persoanele caucaziene. Ca sa pui ADN produse biologice la Dincă în casă şi să nu existe amprente, e clar că acele produse biologice au fost recoltate de undeva. De undeputeau fi recoltate dacă nu de la Luiza? Cred că Luiza a fost dusă pana la data de 26 iulie prin zonă, într-o zonă apropiată, s-au recoltata de la ea produse, în data de 25 iulie, seara, de aceea s-a şi întârziat, au fost plantate în casă„, a mai afirmat avocatul Obârşanu.

Potrivit avocatei familiei Măceșanu, Gheorghe Dincă a spus că Fane Risipiceanu este cel care i-a adus un sac cu oase de femeie și l-a pus să le ardă în butoi. Dincă a precizat că oasele erau deja arse în momentul în care i-au fost aduse de Fane.