Avocatul Gheorghe Piperea: Arafat a fost din nou înfrânt. Pandemia nu mai există din punct de vedere legal în România

Avocatul Gheorghe Piperea a anunţat că pandemia nu mai există din punct de vedere legal în România, precizând că Raed Arafat a fost din nou înfrânt. Curtea de Apel București a constatat inexistența HCNSU nr.36/21.07.2020. Reamintim că în urmă cu câteva zile, starea de alertă a fost suspendată de judecătorii Curţii de Apel Cluj.
Filip Stan
01 iul. 2021, 21:13
Avocatul Gheorghe Piperea: Arafat a fost din nou înfrânt. Pandemia nu mai există din punct de vedere legal în România
Avocatul Gheorghe Piperea: Arafat a fost din nou înfrânt. Pandemia nu mai există din punct de vedere legal în România

Avocatul Gheorghe Piperea anunţă că pandemia de coronavirus s-a sfârşit din punct de vedere legal în România.

Avocatul Gheorghe Piperea: Arafat a fost din nou înfrânt

„Arafat a fost din nou înfrânt. Grav. De data asta la Curtea de Apel București.

‘Sesizeaza Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a Legii nr.136/2020. Admite actiunea in parte. Constata inexistenta HCNSU nr.36/21.07.2020. Respinge capatul de cerere privind publicarea in Monitorul Oficial.

Obliga paratul CNSU la plata catre reclamant a sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata, constand in taxa de timbru. Cu recurs, in 15 zile de la comunicare.Recursul se va depune la Curtea de Apel Bucuresti, sub sanctiunea nulitatii. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin intermediul grefei instantei, azi, 01.07.2021’.

Dosar 2516/2/2021, CapBuc.

Această hotărâre a CNSU, inexistentă dpdv juridic, emisă pentru a “certifica” pandemia în România, stă la baza tuturor ilegalelor hotărâri de guvern care prelungesc starea de alertă – inutil, complet alăturea cu scopul declarat al prevenției molimii și fix anti-constituțional. Din acest moment, pandemia NU MAI EXISTĂ dpdv legal în România”, a scris avocatul pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Medicul Vasile Astărăstoae spune adevărul despre pandemie: Acest COVID a fost atât de mediatizat pentru a nu se vedea alte acţiuni care au fost în spatele lui

STAREA DE ALERTĂ, suspendată de judecătorii Curții de Apel Cluj

Aceasta este a două înfrângere a şefului DSU, Raed Arafat. În urmă cu câteva zile, Curtea de Apel Cluj a anulat prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, potrivit sentinței 180/17.06.2021 din dosarul 310/33/2021, în care avocatul Adrian Samuilă Rusu a dat în judecată Guvernul României. Decizia C.A. Cluj poate fi contestată doar prin recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Până atunci, o dată cu starea de alertă se anulează toate măsurile adiționale, inclusiv purtarea măștilor, distanțarea, termometrizarea ș.a.

„Admite în parte cererea formulată de reclamantul R.A.S. în contradictoriu cu pârâtul G. R. și pe cale de consecință, anulează Hotărârea de Guvern nr. 432/08.04.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13.04.2021.

Respinge ca neîntemeiat capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâtului de a nu mai adopta Hotărâri de Guvern cu același conținut.

Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenție voluntară în interesul pârâtului formulată de intervenientul accesoriu M.A.I. Respinge ca devenită inadmisibilă cererea de sesizare a Curții Constituționale cu excepția de neconstituționalitate a prevederilor Legii nr. 55/2020.

Cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunțare cu privire la soluția de respingere a cererii de sesizare și în termen de 15 zile de la comunicare pentru restul dispozițiilor sentinței, recursurile urmând a se depune la Curtea de Apel Cluj sub sancțiunea nulității.

Pronunțată prin punerea minutei la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței, azi 17.06.2021.

Document: Hotarâre  180/2021  17.06.2021”, se arată în soluția pe scurt, publicată pe portalul instanțelor de judecată.

Citeşte şi Raed Arafat explică de ce nu au fost raportate la timp decesele de covid. Ce spune despre valul patru al pandemiei

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'