Avocatul lui Cristi Borcea din Miami, ARESTAT după ce a încercat SĂ-ŞI OMOARE NEVASTA

Daniel Lenghea, fost arbitru al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, în mandatul lui Mihail Vlasov, şi reprezentant al afacerilor din Miami ale milionarilor români Cristi Borcea, Giosue Castellano şi Lucian Becali, a avut probleme extrem de grave cu legea.

10 iul. 2014, 09:56
Avocatul lui Cristi Borcea din Miami, ARESTAT după ce a încercat SĂ-ŞI OMOARE NEVASTA

Daniel Lenghea a încercat să-şi omoare propria soţie, în urma unei certe crunte, de după o petrecere, la domiciliul lor din Boca Raton. În vârstă de 39 de ani, Daniel Lenghea a fost arestat pe 3 aprilie 2014, pentru violenţă domestică, după ce şi-a strangulat soţia, pe Ortansa Lenghea, până aproape s-o omoare.

Informaţia este confirmată de jailbase.com, site pe care Biroul Şerifului din ţinutul Palm Beach a postat fotografia realizată lui Daniel Lenghea după ce a fost arestat şi acuzaţiile care i se aduc.

Potrivit publicaţiei Miami Herald, citată de atuitudineaonline.ro, cunoscutul avocat nu a stat prea mult însă la închisoare, soţia sa retrăgându-şi acuzaţiile pe care tot i le-a adus în faţa poliţiştilor.

În apelul efectuat la numărul de urgenţă 911, Ortansa Lenghea le-a spus poliţiştilor că soţul său i-a pus un halat de baie în jurul gâtului şi a strangulat-o până nu a mai putut respira, într-o ceartă violentă, care a avut loc după o petrecere găzduită de cei doi.

Daniel Lenghea nu a stat în închisoare decât o noapte, ieşind a doua zi, după ce a plătit o cauţiune de 7.000 de dolari, se arată pe site-ul gossipextra.com. La câteva zile, soţia a renunţat la acuzaţii, după ce a primit de la soţ un Lamborghini Avantador de 260.000 de euro.

Daniel Lenghea are grijă de afacerile lui Cristi Borcea din Miami, printre care şi restaurantul La Vendetta.