Avocatul lui Dan Diaconescu cere ca dosarul fostului realizator să fie mutat la Parchetul General

Avocatul lui Dan Diaconescu a declarat că va face cerere ca ancheta să fie preluată de Parchetul General, deoarece din punctul său de vedere lucrurile au fost scăpate de sub control în aceste caz.

10 apr. 2023, 13:14
Avocatul lui Dan Diaconescu cere ca dosarul fostului realizator să fie mutat la Parchetul General

Între timp, fostul om de televiziune vrea să scap de arestul la domiciliu. Dan Diaconescu a avut duminică o vizită de lucru din partea avocatului său, care, conform declarațiilor, a venit la locuința fostului prezentator TV pentru a pregăti strategia de apărare.

Apărătorul acestuia a petrecut mai multe ore în vila din Primăverii și a spus că deja a depus contestația la măsura preventivă.

Pe lângă avocat, Dan Diaconescu a fost vizitat încă de la primele ore ale dimineții de poliţişti.

Dan Diaconescu așteaptă zilnic vizita reprezentanţilor Poliţiei, conform procedurilor legale. El a ieşit sâmbătă la poarta casei sale din Capitală, unde a aşteptat vizita poliţiştilor, şi a discutat cu jurnaliştii.

Citeşte şi: Magistrații CSM țin cu dinții de pensiile speciale. Cer ca pensia de serviciu să rămână la 80% din indemnizația de încadrare brută lunară și sporuri

Întrebat dacă aşteaptă să fie eliberat, a răspuns: „Normal, nu există niciun fel de probe! Am aflat doar că mi s-a ridicat interdicţia mult mai devreme şi că voi avea voie să fac presă şi politică mult mai devreme”, a spus Diaconescu.

De asemenea, întrebat dacă a fost şantajat, el a afirmat: „Din păcate, da”.

Avocatul fostului patron al OTV a confirmat anterior că a existat un filmuleţ, despre care a spus că nu poate da mai multe amănunte. A precizat doar că filmuleţul în cauză a fost făcut în scop de şantaj.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, în arest la domiciliu: „Mă aşteptam să fiu liber, este un masacru, un linşaj. S-ar putea să mă întorc în presă, cu tot cu emisiunea”