Avocatul lui Daniel Balaciu aruncă bomba în cazul agresiunii asupra Danei Roba: „A fost provocat!”. Decizie de ultimă oră a magistraţilor

Magistraţii au prelungit măsura arestului preventiv în cazul lui Daniel Balaciu, după ce acesta a mutilat-o cu un ciocan pe Dana Roba. Avocatul bărbatului a făcut afirmaţii halucinante legate de acest caz!

01 sept. 2023, 16:24
Avocatul lui Daniel Balaciu aruncă bomba în cazul agresiunii asupra Danei Roba: „A fost provocat!”. Decizie de ultimă oră a magistraţilor
Avocatul lui Daniel Balaciu aruncă bomba în cazul agresiunii asupra Danei Roba: "A fost provocat!". Decizie de ultimă oră a magistraţilor

Avocatul lui Daniel Balaciu aruncă bomba în cazul agresiunii asupra Danei Roba. Acum două luni, Daniel Balaciu şi-a lovit soţia cu un ciocan în cap şi în mâini, de mai multe ori, iar aceasta a ajuns în starge gravă la spital. Dana Roba a fost la un pas de moarte, dar și-a revenit miraculos, iar acum se luptă în instanţă cu cel care a mutilat-o pe viaţă.

Citeşte şi: Dana Roba, premoniţie bizară înainte de a fi băgată în spital de soţ. Cum l-a întâlnit pe Daniel Balaciu

Daniel Balaciu a fost arestat preventiv, măsura care a fost prelungită încă o dată de magistraţi, pentru alte 30 de zile, dar avocatul său o acuză pe Dana Roba că ar fi provocat conflictul.

Citeşte şi: Scandal monstru în showbiz. Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii. Ce întrebare incomodă i-a pus Mădălin Ionescu: „Nu vreau, lasă-mă să plec!”

„Clientul meu este în arest preventiv. Având în vedere multitudinea de informații false şi inexacte pe care doamna Balaciu le furnizează în mass media, clientul meu m-a rugat pe mine să îi spun varianta lui. În varianta domnului Balaciu, acest incident a fost provocat de către doamna Balaciu, care l-a agresat. Acesta a avut o grămadă de echimoze, pe mâini, pe gât, zgârieturi. L-ar fi lovit cu o socotitoare din lemn, de vreun metru înălțime, după care a început o alercație între cei doi”, a declarat avocatul lui Daniel Balaciu la Star Magazin.