Scandal monstru în showbiz. Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii. Ce întrebare incomodă i-a pus Mădălin Ionescu: „Nu vreau, lasă-mă să plec!”

Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii, după ce Mădălin Ionescu i-a pus o întrebare incomodă. Make-up artista a trecut printr-o dramă, a fost lovită cu ciocanul de soțul ei la începutul lui iunie și a ajuns în stare gravă la spital. De atunci, este în proces de recuperare.

31 aug. 2023, 10:43
Scandal monstru în showbiz. Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii. Ce întrebare incomodă i-a pus Mădălin Ionescu: „Nu vreau, lasă-mă să plec!”
Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii

Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii moderate de Mădălin Ionescu. Soțul Cristinei Șișcanu a adus în discuție un subiect sensibil pentru vedetă, și anume relația cu Nicolae Guță, cu care a fost împreună acum mult timp.

Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei…erai o femeie cu experiență”, a început Mădălin Ionescu. Prezentatorul a fost imediat întrerupt de make-up artist.

Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta(…)!”, a fost reacția Danei Roba.

Citește și: Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!”

Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii

Deși prezentatorul a insistat să rămână și să clarifice lucrurile, Dana Roba s-a ridicat cu intenția de a părăsi platoul.  “Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el?

Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență”, a continuat Mădălin Ionescu.

Make-up artista nu a vrut să asculte nicio explicație din partea prezentatorului și a decis să plece. “Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”, a spus Dana Roba.

Mădălin Ionescu a explicat, ulterior, de ce a deschis acest subiect. “Da, vorbim de traume aici și, din păcate, nu cred că a fost atentă la întrebarea pe care voiam să i-o adresez. Vorbeam de femeile care, în principiu, după o serie de experiențe, unele dintre ele mai dure, pot fi păcălite de personaje de acest gen care, iată, fac gesturi absolut abominabile.

Din păcate, în privința situației ei, s-a întâmplat, cu toate momentele prin care a trecut în etapele precedente, să nu fie atentă la niște elemente care în principiu ar fi ajutat-o să evite un final traumatizant atât pentru ea, cât și pentru fetele pe care le are cu el.(…)”, a explicat prezentatorul la Metropola TV.