Avocatul lui Dumitru Buzatu, ironizat de ziua lui pe Facebook. „La mulţi ani şi ţie, dar şi clientului tău!”

Daniel Atasiei, avocatul lui Dumirtru Buzatu, a scris pe Facebook, după ce instanţa a decis menţinerea fostului şef CJ Vaslui în arest, că nu s-a reuşit nici măcar un egal în disputa cu procurorii DNA, dar că va pregăti mult mai bine apărarea pentru termenul următor.

29 sept. 2023, 18:35
Avocatul lui Dumitru Buzatu, ironizat de ziua lui pe Facebook. „La mulţi ani şi ţie, dar şi clientului tău!”
Avocatul lui Dumitru Buzatu, ironizat de ziua lui pe Facebook. "La mulţi ani şi ţie, dar şi clientului tău! Not funny!"

Avocatul lui Dumitru Buzatu, ironizat de zua lui pe Facebook.  Daniel Atasiei le-a cerut prietenilor săi de pe Facebook, ca de ziua sa de naştere, să nu mai scrie mesajul „La mulţi ani şi ţie, dar şi clientului tău!”.

Citeşte şi: Ginerele lui Farmazon, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, îi plânge de milă baronului șpăgar! ”Este sfâșietor! Pentru mine, este ca un al doilea tată”

„Dumitru Buzatu rămâne în continuare în arest! Aşa a decis Curtea astăzi. Nu e chiar cea mai grozavă veste pe care mi-o doream de ziua mea de naştere, dar asta e viaţa! Nu am reuşit să învingem, nu am reuşit nici măcar să scoatem un egal… Vom fi mai bine pregătiţi pentru runda următoare (peste probabil 20 de zile) însă nu am nicio îndoială că şi adversarul va face acelaşi lucru! PS: Terminaţi-o, vă rog, cu urarea: „La MULŢI ani si ţie, dar şi clientului tău!  Not funny!”, a scris avocatul Daniel Atasiei pe Facebook la câteva ore după ce Curtea de Apel din Iaşi a decis ca Dumitru Buzatu să rămână în continuare în arest.

Avocatul lui Dumitru Buzatu a primit astfel de mesaje, dar ele nu apar în comentarii, fiind cel mai probabil şterse.


Calendar 2024