Ginerele lui Farmazon, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, îi plânge de milă baronului șpăgar! ”Este sfâșietor! Pentru mine, este ca un al doilea tată”

Deputatul Eduard Popică, ginerele lui Emil Savin, omul de afaceri care l-a denunțat pe Dumitru Buzatu, îi plânge de milă baronului șpăgar. Vizibil afectat de ”drama cumplită” prin care trece fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui ahtiat după bani și putere Popică a spus că îi pare nespus de rău pentru tot ce i se întâmplă celui pe care l-a considerat mereu ca un al doilea tată.

28 sept. 2023, 19:17
Ginerele lui Farmazon, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, îi plânge de milă baronului șpăgar! ”Este sfâșietor! Pentru mine, este ca un al doilea tată”
Ginerele lui Farmazon, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, îi plânge de milă baronului șpăgar!

Ginerele lui Farmazon, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, îi plânge de milă baronului șpăgar! Până acum, Eduard Popică a refuzat să vorbească despre scandalul în care este implicat tatăl său de suflet și socrul său și asta pentru că consideră cele întâmplate ca fiind o nenorocire care s-a abătut asupra lui și a familiei sale.

Citește și Afacerile și averea impresionantă a lui Emil Savin, zis Farmazon, denunțătorul lui Dumitru Buzatu. Regele asfaltului deține un palat de peste 1.500 de metri pătrați

Ginerele lui Farmazon, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, îi plânge de milă baronului șpăgar

”Încă de la început nu am vrut să comentez și nu am vrut să fiu implicat în această nenorocire care s-a abătut asupra noastră, asupra mea personal, asupra familiei mele, și aici mă refer la soția și la copilul meu, dar și asupra organizației județene PSD Vaslui.

Însă aș vrea să vă relatez, de la bun început, că Dumitru Buzatu, pentru mine, este ca un al doilea tată. Sub ochii lui, de 20 de ani am crescut, m-am dezvoltat, și aș putea spune că am ajuns cine sunt.

Este un moment nu regretabil, ci sfâșietor pentru mine, ca persoană, și de aceea am ajuns și am acceptat să dau astfel de declarații, pentru că ultimele știri care au apărut cu privire la persoana mea efectiv m-au distrus”, a declarat Eduard Popică, la Antena 3 CNN.

Ginerele lui Emil Savin, zis și Farmazon, a dezvăluit că nu a avut habar de planul socrului său și a dat de înțeles că dacă ar fi știut acesta l-ar fi ajutat pe baronul de Vaslui să nu cadă în capcană.

”Nu am știut nicio secundă despre absolut nimic. Și în primul rând, din punct de vedere moral, consider că oricine ar fi avut habar despre o astfel de nenorocire, poate că nu i-ar fi spus domnului președinte, dar poate că i-ar fi dat de înțeles să se ferească.

Mai mult decât atât, din punct de vedere juridic, știți foarte bine că astfel de acte se fac între denunțător și organul de anchetă penală fără a avea și alte persoane implicate și care să știe despre aceste aspecte”, a mai spus Eduard Popică.

Potrivit declarațiilor deputatului, Emil Savin cel care l-a denunțat pe Dumitru Buzatu și a colaborat cu procurorii DNA în realizarea flagrantului anului, nu i-a spus nimic despre acest caz.

”Nu mi-a spus nimic, nu vorbesc cu el, mi-a spus doar că îi pare rău pentru ceea ce mi-a făcut”, a declarat el.

Totodată, Eduard Popică a avut și un mesaj pentru tatăl său de suflet.

”Să fie tare acolo unde este și să îi dea Dumnezeu multă sănătate. Mai mult decât cariera politică, eu am pierdut un prieten și asta mă doare cel mai mult”, a conchis Popică.

Citește și Imagini din casa lui Dumitru Buzatu, baronul corupt din Vaslui. Cu ce avere colosală se laudă și denunțătorul fostului PSD-ist