Avocatul lui Gheorghe Dincă îl contrazice pe Tonel Pop: Nu a fost niciun ring de box, dl Dincă nu a fost violent la adresa avocatului

Avocatul lui Gheorghe Dincă îl contrazice pe avocatul familiei Melencu. Avocatul Claudiu Lascoschi susţine că Gheorghe Dincă nu a fost violent la adresa lui Tonel Pop, dar că i-a spus că îl dă în judecată pentru declaraţiile defăimătoare privind faptul că şi-ar fi violat fiica. 

RomaniaTV.net
02 dec. 2019, 09:50
Avocatul lui Gheorghe Dincă îl contrazice pe Tonel Pop: Nu a fost niciun ring de box, dl Dincă nu a fost violent la adresa avocatului

„Nu a fost niciun ring de box, domnul Gheorghe Dincă nu a fost violent la adresa avocatului Tonel Pop. A reacţionat după ce avocatul Tonel Pop a susţinut că şi-a violat fiica. Este o calomnie la care domnul Dincă a reacţionat şi a spus că îl dă în judecată. Despre asta a fost vorba și în acest context probabil că domnul Tonel nu a înțeles, domnul Dincă a întrebat ce ar fi zis domnul Tonel dacă cineva l-ar acuza că și-a violat fiica”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, ca reacţie la acuzaţiile lui Tonel Pop, avocatul familiei Melencu. „Dincă nici nu s-a ridicat de pe scaun”, a completat avocatul Lascoschi.

Gheorghe Dinca a fost scos din nou din arest şi dus la audieri în dosarul răpirii Luizei şi Alexandrei. La audiere au participat şi avocaţii rudelor Luizei Melencu. Prezenta acestora şi reclamaţiile lor legate de faptul că procurorii nu i-ar fi luat declaraţii lui Dincă, ci s-ar fi rezumat la a prelua noi date din carnetul în care Dincă face notiţe în arest, l-ar fi enervat pe Gheorghe Dincă, potrivit avocatului Tonel Pop.

Apăratorul familiei Melencu a povestit, într-o intervenţie telefonică la România TV, că Gheorghe Dincă ar fi sărit să-l bată şi că l-ar fi întrebat dacă are copii, fete, acestea vor fi le violeze. Scena s-ar fi petrecut de faţă cu procurorii şi poliţiştii, care se amuzau, acuză Tonel Pop. 

„Gheorghe Dincă s-a inflamat pentru că colega mea a atras atenţia procurorului că nu considera normal să nu se citeasca declaratia şi pur si simplu sa semneze declaraţia. I-au facut semn lui Dinca, avea o regie facuta, si Dincă a sarit la noi. (…) Lucrurile au fost foarte grave, le vom consemna în plângere penala impotriva procurorilor si a lui Dincă. Nu au vrut sa intervină, l-au lasat să îşi faca numarul. Era clar că vorbisera cu el. O să cer protectie pentru copii. A fost amenintata si colega mea, ceva ce nu isi poate imagina nimeni. Sunt socat, nu am cuvinte. (…) Gheorghe Dincă ne-a intrebat daca avem fete sa fie violate, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze. Facem apel la presedinte si premier sa ne primeasca in audienta”, a declarat avocatul Tonel Pop, la România TV.