Avocatul lui Gheorghe Dincă, ipoteză-şoc! Oasele din lizieră ar putea să nu fie ale Luizei Melencu

Claudiu Lacoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a făcut o declaraţie bombă la România TV. Acesta susţine că există posibilitatea ca oasele din lizieră să fie ale Luizei Melencu.

04 dec. 2019, 10:20
Avocatul lui Gheorghe Dincă, ipoteză-şoc! Oasele din lizieră ar putea să nu fie ale Luizei Melencu

Claudiu Lacoschi a declarat că există probe care o plasează pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă, dar nu este convins că fata este moartă.

Gheorghe Dincă, dus de urgenţă la medic. Primele imagini cu monstrul din Caracal după vizita la Policlinica MAI

„Există probe care o plasează pe Luiza la Dincă în casă. Dacă vorbim despre omor, se face refeire la acele rămăşiţe de la lizieră, mai este o expertiză antopologcă care dovedeşte vârsta victimei şi declaraţia lui Dincă că fata nu mai e în viaţă. Nu pot face aprecieri, dar există probe că există o victimă de sex feminin, de o vârstă şi având în vedere fragmentele osoase este incontestabil că victima nu mai e in viaţă”, a spus Claudiu Lacoschi la România TV.

Gheorghe Dincă, vizitat pentru prima dată de familie în arest

Întrebat dacă nu există posibilitatea ca totuţi acele rămăşiţe să nu fie ale Luizei în ciuda coincidenţei că e vorba despre o persoană de aceeaşi vârstă, Claudiu Lacoschi a răspuns: „Nu este complet exclus aşa ceva, dar ca avocatul apărarii să invoce asta… nu se poate baza decât pe o declaraţie a lui Dincă care să conteste că e Luiza, doar că el este ferm ca e Luiza, cel puţin până în acest moment!”.