Avocatul „pisică”. O audiere pe Zoom a devenit virală după ce una dintre părţi a apărut pe ecran sub chipul unei feline VIDEO

Un avocat din statul american Texas a lăsat din greșeală un filtru ce îl arăta sub chipul unei pisici într-o ședință video cu un judecător. Nereușind să-l schimbe, el a simţit în cele din urmă nevoia să-i precizeze judecătorului: ”nu sunt o pisică”.

10 feb. 2021, 09:56
Avocatul „pisică”. O audiere pe Zoom a devenit virală după ce una dintre părţi a apărut pe ecran sub chipul unei feline VIDEO

Avocatul Rod Ponton este protagonistul unui clip viral după ce s-a prezentat la o audiere online pe Zoom sub forma unui pisoi cu o față îngrijorată, după cum scrie The New York Times. Judecătorul Roy Rerguson și-a dat seama ce se întâmplă și i-a spus: ”Cred că ai un filtru pornit la setările video. Ar trebui să …”.

Citeşte şi Veste cruntă! O tânără de 23 de ani a aflat că are cancer pe Zoom. I s-a spus că mai are doar 6 luni de trăit. „Mi s-a frânt inima. Nu-mi voi vedea fiica crescând”

Pisoiul/Ponton l-a întrerupt apoi ușor panicat: ”Mă puteți auzi, domnule judecător?”. ”Te aud, cred că este un filtru…”, a răspuns Ferguson. ”Asta este. Și nu știu cum să-l scot. Sunt cu asistenta mea aici, încearcă și ea, dar sunt pregătit să continui așa… Sunt în transmisiune live. Nu sunt o pisică”, a spus avocatul. ”Îmi dau seama de asta”, i-a replicat sec judecătorul.

Citeşte şi Momentul în care o profesoară suspectă de Covid-19 moare în timp ce ţine un curs online pe Zoom VIDEO

Popularitatea platformei de video conferencing Zoom a explodat în urma pandemiei de COVID-19. Zoom permite sesiuni de chat individuale care pot deveni apeluri de grup, sesiuni de instruire și seminarii web pentru audiențe interne și externe și întâlniri video globale cu până la 1.000 de participanți și până la 49 de videoclipuri pe ecran.