Veste cruntă! O tânără de 23 de ani a aflat că are cancer pe Zoom. I s-a spus că mai are doar 6 luni de trăit. „Mi s-a frânt inima. Nu-mi voi vedea fiica crescând”

O tânără de 23 de ani a încercat luni de zile să ajungă la spital și a fost nevoită să amâne trei întâlniri cu medicul din cauza pandemiei de coronavirus. În cele din urmă, a primit o veste șocantă pe Zoom.

01 dec. 2020, 14:51
Veste cruntă! O  tânără de 23 de ani a aflat că are cancer pe Zoom. I s-a spus că mai are doar 6 luni de trăit. „Mi s-a frânt inima. Nu-mi voi vedea fiica crescând”

Veste cruntă! O tânără de 23 de ani a aflat că are cancer pe Zoom

Kimberley Eccles, care lucrează ca asistent social în Marea Britanie, mergea la muncă, în plină pandemie, fără să bănuiască vreun moment că îi creștea o tumoră în obrazul stâng. Într-o zi i s-a făcut rău la job și a ajuns de urgență la spital.

Tânăra credea inițial că are ulcer la nivelul gurii, după ce a observat o mică umflătură în obraz în iunie anul trecut. Pe măsură ce a văzut că umflătura devine tot mai mare, a început să-și ridice semne de întrebare. A făcut biopsie și RMN la începutul anului.

Când să meargă după rezultat, a venit pandemia, iar vizita la spital a fost amânată luni de zile. Kimberley a avut întâlnirea cu medicul online, prin aplicația Zoom. Atunci a aflat că mai are de trăit doar șase luni.

Medicul i-a spus că are Rabdomiosarcom, o boală rară a țesuturilor, care reprezintă doar 1% din cazurile de cancer la adulți.

„Nu-mi voi vedea fiica crescând. Nu suport gândul că o voi părăsi”

„Mi s-a frânt inima. Am doar 23 de ani, o fiică frumoasă care are nevoie de mine. Mi s-a dat o șansă de 1% de supraviețuire și mi s-a spus că aș mai trăi cam șase luni de zile. Încerc să fiu curajoasă ca să nu o supăr pe Maya, dar pur și simplu nu suport gândul că o voi părăsi și că nu o voi mai vedea crescând. Fiica mea era acasă când am avut acel apel video și a fost atât de șocant că nu am putut să mai scot o vorbă”.

„Nu mă pot abține să nu mă gândesc cât de diferit ar fi fost dacă nu ar fi existat această pandemie, iar cancerul meu ar fi fost diagnosticat mai devreme. Cu siguranță sunt și alți pacienți cu cancer în aceeași situație cu a mea”, a mai spus Kimberley, potrivit Metro.

Medicii i-au mai spus că această boală e incurabilă odată ce cancerul se va răspândi în tot organismul. Kimberley și-a pierdut tot părul doar trei ședințe de chimioterapie, care nu au reușit să elimine celula canceroasă.

Urmează să aibă o intervenție chirurgicală prin care să-i fie îndepărtată tumora din obraz. Chirurgii îi vor îndepărta cu totul obrazul stâng și maxilarul și îl vor reconstrui folosind țesut osos din picior.

Odată ce își revine în urma procedurii, care va dura 12 ore, tânăra speră să poată ajunge în SUA pentru a primi un tratament care nu e disponibil în Marea Britanie.

„Medicii de aici nu s-au ocupat niciodată de un pacient ca mine în toată experiența lor de muncă”, a adăugat tânăra.

Citiți și Aniversare de coșmar pentru un copil de cinci ani. Și-a pierdut ambii părinți din cauza COVID-19

Citiți și Caz tragic! Polițist criminalist, împușcat mortal de soție. Femeia și-a luat apoi viața cu aceeași armă


loading...
Partenerii noștri