Avocatul Poporului, anchetă în cazul decesului lui Patrick Ekeng

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi face o anchetă în cazul decesului fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, în care va analiza împrejurările în care s-a produs incidentul şi starea sistemului de ambulanţă la nivel national, concluziile urmând să fie incluse în raportul privind sistemul de sănătate.

10 mai 2016, 10:55
Avocatul Poporului, anchetă în cazul decesului lui Patrick Ekeng

„Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi efectuează anchetă în cazul decesului jucătorului de fotbal al clubului Dinamo Bucureşti, Patrick Ekeng. Ancheta vizează atât împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment cât şi starea în care se găseşte sistemul de ambulanţă la nivel naţional, iar concluziile vor fi incluse în viitorul Raport Special al Avocatului Poporului privind sistemul naţional de sănătate”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei conduse de Victor Ciorbea.

BOMBĂ în cazul lui PATRICK EKENG. Fotbalistul ar fi luat un medicament STIMULATOR

Patrick Ekeng a murit vineri seară, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

Decizie FĂRĂ PRECEDENT a medicilor legişti după autopsia lui PATRICK EKENG. Anunţ OFICIAL al directorului INML

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat că a fost începută urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, în cazul decesului lui Patrick Ekeng.

PATRICK EKENG. Cine era doctoriţa de pe ambulanţa Puls. A fost deja audiată de POLIŢIE