Avocatul lui Dan Şova şi Ovidiu Tender a fost împuşcat în umăr, la o partidă de vânătoare

Publicat: Sâmbătă, 03 Decembrie 2016 17:32 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Decembrie 2016 19:35 // Sursa: romaniatv.net

Avocatul Veronel Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, din judeţul Vâlcea, cunoscut ca apărător al lui Dan Şova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender, a fost transportat, sâmbătă după-amiază, cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, după ce a fost împuşcat în umăr la vânătoare.

UPDATE. "Este adevărat, am avut un accident de vânătoare. Nu ştiu cum îl cheamă pe vânătorul care a tras. A fost o neglijenţă. Acum mă simt bine. Am vreo 10 alice în umăr, nu ştiu ce vor decide medicii, dacă le vor scoate sau nu", a spus Veronel Rădulescu.Avocatul a precizat că putea să fie mult mai rău, dacă era împuşcat câţiva centimetri mai la stânga.

"Vorba lui Murphy: «Zâmbeşte, mâine poate fi mai rău!». A fost o vânătoare legală, autorizată. Cel mai probabil a fost vorba de o neglijenţă a celui care a tras", a mai declarat, pentru News.ro, avocatul Veronel Rădulescu.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu, a declarat agenţiei Mediafax că bărbatul se afla la o partidă de vânătoare organizată, pe un fond de pe raza comunei Osica de Sus, judeţul Olt. Unuia dintre vânătorii prezenţi i s-ar fi descărcat, accidental, arma, fiind împuşcat în umăr un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Victima este avocatul Veronel Rădulescu, cunoscut pentru că i-a reprezentat în instanţă, în cauze de corupţie, pe Dan Şova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în acest caz.

Este vorba despre descărcare accidentală a armei, în urma căreia un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în judeţul Vâlcea, a fost împuşcat în umărul drept. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Biroul de Arme, Explozivi şi substanţe periculoase pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile”, a declarat comisarul şef Claudia Radu.

Citeşte şi Alina Bica: Dacă voiam, fratele Codruţei Kovesi era împachetat şi trimis la puşcărie

Victima a fost transportat la Spitalul Cinic de Urgenţă Craiova, cu elicopterul SMURD. Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, bărbatul era „conştient şi cooperant”.

În jurul orei 15.00, elicopterul SMURD Craiova a preluat, de pe stadionul din Osica de Sus, un pacient, conştient, cooperant, cu plagă împuşcată la umărul drept. Până în apropierea subunităţii de la Osica, bărbatul a fost adus cu un autoturism particular. Apoi, a fost preluat şi asistat de SMURD Osica. Pacientul a fost transportat la UPU Craiova”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 dec 22:21
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU DANIELA
CA IN POVESTI DOUA FETE GEMENE AU AVUT O VICTORIE LA RTL-AU OPRIT TOATA AUDIENTA DIN RESPIRAT CU UN ACT DE TEATRU IN CARE SE PREFACEAU CA TIPA SI CA SE TRAG DE PAR.
03 dec 21:28
Răspunde | Votează email 0 email
Ana
”Un prinţ din Levant îndrăgind vânătoarea
prin inimă neagră de codru trecea.
Croindu-şi cu greu prin haţişuri cărarea,
cântă dintr-un flaut de os şi zicea:
.
.
- Ce fiară ciudată mă umple de sânge,
oprind vânătoarea mistreţului meu?
.
.
- Stăpâne, mistreţul cu colţi ca argintul,
chiar el te-a cuprins, grohăind, sub copaci.
.
.
Atunci asfinţi după creste luna
şi cornul sună, însă foarte puţin.”
(Ştefan Augustin Doinaş Mistreţul cu colţi de argint)
1
EUR
4.7284
RON
19 Aug
noapte 17 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H