Axinte de la Vacanța Mare a slăbit 11 kilograme în 16 zile. Care a fost dieta-minune

Florin Petrescu, alias Axinte, a reușit să slăbească spectaculos în doar câteva zile. Artistul a dezvăluit, în cel mai recent interviu, ce dietă a ținut pentru a scăpa de 11 kilograme!

19 nov. 2021, 08:09
Axinte de la Vacanța Mare a slăbit 11 kilograme în 16 zile. Care a fost dieta-minune

Axinte de la Vacanța Mare a slăbit 11 kilograme în 16 zile. De la 104 kilograme, Florin Petrescu a ajuns să cântărească acum 93 de kilograme. Artistul vrea să slăbească până va ajunge la greutatea optimă potrivit înălțimii sale, adică 85 de kilograme!

Axinte de la Vacanța Mare a slăbit 11 kilograme în 16 zile

Florin Petrescu a dezvăluit că a ținut o dietă cu legume și sare amară. Acum a trimis cele mai recente analize în Germania, de unde așteaptă un meniu personalizat care să îi regleze metabolismul. „Am slăbit 11 kilograme, aveam 104 și am 93 acum, în 16 zile. În primele două zile e o cură chiar drastică, cu sare amară, mănânci numai legume, cu cartofi. Am trimis analizele în Germania, după o lună vin analizele și în funcție de analize ai un meniu care îți reglează metabolismul. Am ținut strict. Am acidul uric ridicat. Nu mi-a fost greu. Soacra mea mi-a făcut de mâncare. Trebuie să faci 5.000 de pași pe zi. Fac și mișcare”, a spus Axinte la Antena Stars.

Bogdan Talaşman, actorul din „Băieţi buni”, dezvăluie cum a slăbit 50 kg! „Credeam că am făcut infarct!”

Florin Petrescu a dezvăluit că Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, este cel care l-a convins să slăbească. „Eu până la 25 de ani aveam 50 de kilograme. Am plecat în Australia din 1995 până 1997 și acolo, curios să văd cum e friptura de cangur, cum e coada de șarpe… Cum e să mănânci de toate. Am început să pun și m-am dus în 80 de kilograme și am crescut la 90 de kilograme și tot așa”, a mai povestit Axinte.

Andrei Duban și-a micșorat stomacul şi a slăbit 26 de kilograme! Cum arată acum FOTO

Florin Petrescu, 48 de ani, este un actor și umorist român. În 1997, după un turneu, a rămas în Australia, unde s-a căsătorit cu o româncă stabilită acolo. După tragica moarte a lui Dan Sava în 1999, grupul Vacanța Mare l-a recrutat pe Florin Petrescu pentru a reîntregi trupa. Este cunoscut și sub apelativul Axinte, datorită rolului pe care îl joacă în cadrul trupei.