Bogdan Talaşman, actorul din „Băieţi buni”, dezvăluie cum a slăbit 50 kg! „Credeam că am făcut infarct!”

Bogdan Talașman (50 de ani) este de nerecunoscut. Actorul avea 140 de kilograme când a jucat în producții precum "Gogomanii", "Băieți buni" şi "Tanti Florica", iar în doar şapte luni a scăpat de 50 de kilograme!

03 nov. 2021, 14:38
Bogdan Talaşman, actorul din „Băieţi buni”, dezvăluie cum a slăbit 50 kg! „Credeam că am făcut infarct!”

Bogdan Talaşman, actorul din „Băieţi buni”, a slăbit 50 KG! Bogdan Talașman (50 de ani) este de nerecunoscut. Actorul avea 140 de kilograme când a jucat în producții precum „Gogomanii”, „Băieți buni” şi „Tanti Florica”, iar în doar şapte luni a scăpat de 50 de kilograme!

Bogdan Talaşman, actorul din „Băieţi buni”, a slăbit 50 KG!

Actorul face parte acum din distribuția serialului „Adela”, unde interpretează rolul lui Dorin. A reușit să slăbească spectaculos, iar sportul a avut principalul rol. În șapte luni, a dat jos nu mai puțin de 50 de kilograme!

„Câte kilograme am acum? Pfff… e o problemă sensibilă, pentru că aveam mult mai puține la începutul anului, de exemplu. Ieri însă am primit o veste foarte importantă pentru mine, trebuie să slăbesc 15 kg cel puțin până pe 15-20 ianuarie, așa că reîncep antrenamentele la sală și alergatul în IOR. Dar cel mai important e reglatul din pâine, vorba unui fost antrenor de-al meu, din tinerețe. Acum vreo 10 ani eram foarte gras, practic obez, și cu regim alimentar, sală și mult alergat am reușit în 7 luni să dau jos 50 kilograme”, a spus Bogdan Talaşman pentru Click!.

Andrei Duban și-a micșorat stomacul şi a slăbit 26 de kilograme! Cum arată acum FOTO

„Țin minte că în prima zi în care m-am apucat de alergat, aveam undeva la 140 kg, am mers rapid vreo 300 de metri și am căzut, credeam că am făcut infarct! După 7 luni m-am înscris la primul meu maraton montan pe care l-am terminat. Ulterior au mai fost 10-11 maratoane pe munți, pe coclauri, și pe toate le-am dus la capăt! Practic momentul în care am scăpat de haina aia grea pe care o purtam cu mine zi de zi, viața mea s-a schimbat. Începusem să trăiesc din nou”, a mai spus Bogdan Talașman.

Câte kilograme a slăbit Oana Roman: „Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”