B.U.G. Mafia are videoclip nou. „Bani, Bani, Bani” e piesa pe care vor să o facă hitul verii

B.U.G Mafia se pregăteşte pentru vara 2017 cu o piesă nouă. Dacă anul trecut au cucerit cluburile cu "Pe coastă", sezonul ăsta cântă despre "Bani, Bani, Bani". Videoclipul single-ului este regizat de Alin Surdu, iar scenariul a fost creat de cei trei membri ai trupei după o idee a lui Uzzi.

RomaniaTV.net
25 apr. 2017, 12:28
B.U.G. Mafia are videoclip nou. „Bani, Bani, Bani” e piesa pe care vor să o facă hitul verii

„Ne-am dorit un videoclip care sa vorbeasca de la sine si sa exprime cat mai clar mesajul noului single. Viata e o fuga continua dupa bani, indiferent de cine esti, de unde esti sau de cati ani ai. Banii ar trebui sa fie un mijloc, nu un scop. De cele mai multe ori alegem sa intram in aceasta cursa, in loc sa ne concentram pe lucrurile care conteaza cu adevarat”, spun cei de la B.U.G Mafia.

Muzica si productia piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Uzzi, Caddillac si Tataee, iar refrenul este interpretat de Michel Kotcha. Filmarile pentru „BANI, BANI, BANI” au durat 25 de ore, la realizarea videoclipului contribuind o echipa de productie de 54 de persoane. Rolul personajului principal ii apartine lui Andrei Runcanu, actrita Madalina Craiu jucand rolul iubitei acestuia.

Lansarea noului single precede concertul pe care B.U.G. Mafia il va sustine in data de 27 MAI la Arenele Romane, „ROMANIE, FA GALAGIE!”, un show concept in care invitatii speciali sunt chiar #CEIMAITARIFANI.