Baba Vanga a prezis că Donald Trump va fi infectat cu noul coronavirus! „Groază, groază! Fraţii americani vor cădea”

Baba Vanga, cunoscută sub numele de "Nostradamus din Balcani", a prezis că președintele SUA, Donald Trump, va suferi de "o boală misterioasă" în anul 2020. 

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 07:27
Baba Vanga a prezis că Donald Trump va fi infectat cu noul coronavirus! „Groază, groază! Fraţii americani vor cădea”

Misterioasa femeie oarbă, Baba Vanga, din Bulgaria, a precizat că a prezis îmbolnăvirea lui Danald Trump în 2020 de o boală misterioasă, care îl va lăsa surd şi cu o tumoare pe creier. 

Donald Trump a fost confirmat cu Covid-19 pe 2 octombrie, împreună cu soţia sa Malania.

Printre predicţiile Babei Vanga se numără Brexitul, 11 septembrie şi tsunami-ul din Thailanda.

Clarvăzătoarea a crescut la o fermă din Macedonia şi a fost orbită de o furtună de praf. Acest lucru i-a oferit ” a doua vedere”, care i-a permis să prezică evenimente viitoare, dintre care unele au fost neobişnuit de exacte. 

Citeşte şi: Casa Albă a minţit în privinţa stării de vineri a lui Trump: „Avea febră, iar nivelul de oxigen scădea rapid”

Baba Vanga a prezis asasinarea lui JFK şi spune că lumea se va termina cu „războiul din Armaghedon” anul acesta. De asemenea, aceasta a prezis şi incendiul de la Notre Dame, dar şi atentatul de la Turnurile Gemene din 11 septembrie 2001.

„Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni”, a precizat aceasta în 1989. 

Baba Vanga nu și-a scris niciodată propriile predicții și a fost luată atât de în serios că guvernul bulgar a angajat pe cineva care să scrie tot ce spune. Un personal permanent al secretarilor a fost însărcinat să noteze previziunile ei și să transcrie interviurile cu persoanele care au venit la ea pentru sfaturi.

Citeşte şi: Care este starea de sănătate a lui Donald Trump. Anunţul OFICIAL făcut de medicul Casei Albe

Cu toate acestea, nu tot ce a prezis ea a fost corect – boala președintelui a fost la un moment dat menită să se întâmple în 2019. 

Institutele de sugestologie și parapsihologie din Sofia și Petrich au studiat, de asemenea, abilitățile psihice aparente ale Babei Vanga. Unele dintre viitoarele ei profeții includ o schimbare a orbitei Pământului în 2023 și descoperirea unei metode de lucru a călătoriei în timp în 2304. Predicțiile ei se încheie în anul îndepărtat 5079 care, a spus ea, va marca sfârșitul Universului.